H Ντενέρις μελέτησε ομιλίες του Χίτλερ για τη μεγάλη της σκηνή στο Game of Thrones
News

H Ντενέρις μελέτησε ομιλίες του Χίτλερ για τη μεγάλη της σκηνή στο Game of Thrones

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ TOY GAME OF THRONES

Στο ξεκίνημα του τελευταίου επεισοδίου του Game of Thrones η Ντενέρις στέκεται στα ερείπια του King’s Landing και βγάζει έναν λόγο απευθυνόμενη στους Άσπιλους και τους Ντοθράκι.

Είναι μια σκηνή εμπνευσμένη από απολυταρχικά καθεστώτα και εκεί ο Τζον Σνόου διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει στην Ντενέρις καμία μετάνοια για τα όσα έκανε, αφού σκοπεύει να το κάνει το ίδιο και σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές του Γουέστερος (και όχι μόνο).

Μιλώντας στο Variety, η Εμίλια Κλαρκ αποκάλυψε ότι για να προετοιμαστεί για τη σκηνή μελέτησε ομιλίες του Χίτλερ αλλά και από άλλους δικτάτορες.

«Στην προσπάθεια μου να ετοιμαστω για αυτή την ομιλία που έγινε σε μία γλώσσα που δεν υπάρχει, είδα πολλά βίντεο από δικτάτορες και ισχυρούς ηγέτες, που μιλούσαν σε γλώσσες που δεν καταλάβαινα, για να δω αν μπορώ να βγάλω νόημα από τα όσα λένε. 

Και μπορείς. Μπορεί να καταλάβει τι περίπου λέει ο Χίτλερ. Έτσι σκέφτηκα ότι αν μπορώ να πιστέψω σε κάθε λέξη που λέω το κοινό δεν θα χρειαστεί να κοιτάει τόσο πολύ στους υπότιτλους. Ένιωθα μεγάλη πίεση, σχεδόν με σκότωσε. Ανησυχούσα πολύ ότι θα τα κάνω θάλασσα, έτσι ξενυχτούσα για δύο μήνες». 

Λίγο μετά από αυτό τον λόγο, η Ντενέρις έπεσε νεκρή από το μαχαίρι του Τζον Σνόου. 

https://youtu.be/qbJCzOHASdU?t=140

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ