Θα έχουν τα βιβλία του Game of Thrones ίδιο τέλος με τη σειρά; Ο George RR Martin απαντά
News

Θα έχουν τα βιβλία του Game of Thrones ίδιο τέλος με τη σειρά; Ο George RR Martin απαντά

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


To Game of Thrones μας αποχαιρέτησε το βράδυ της Κυριακής αλλά πολλά από τα ερωτήματα παραμένουν. Ένας τρόπος να απαντηθούν θα είναι μέσα από τα βιβλία του George RR Martin που θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή.

Ο συγγραφέας είχε αποστασιοποιηθεί τα τελευταία τρία χρόνια από την παραγωγή της σειράς, αλλά με αφορμή το μεγάλο φινάλε τοποθετήθηκε μέσω του blog του για το αν τα βιβλία θα έχουν την ίδια εξέλιξη με τη σειρά.

Φυσικά και δεν μπήκε σε λεπτομέρειες ούτε αποκάλυψε το πότε θα κυκλοφορήσει το έκτο βιβλίο του A Song of Ice and Fire.

«O χειμώνας έρχεται, σας το είπα πριν από πολύ καιρό και θα έρθει. Το Winds of Winter έχει αργήσει πολύ, το ξέρω, αλλά θα τελειώσει. Δεν θα πω πότε αφού το έχω προσπαθήσει ξανά χωρίς επιτυχία, αλλά θα το τελειώσω και μετά θα έρθει το A Dream of Spring. 

Πως θα τελειώσει ακούω τον κόσμο να ρωτάει. Θα έχει το ίδιο τέλος με τη σειρά; Διαφορετικό;

Ναι και όχι και ναι και όχι και ναι και όχι. 

Μην ξεχνάτε ότι δουλεύω σε κάτι διαφορετικό από ότι ο David και οι Dan (σ.σ. οι showrunners του Game of Thrones). Είχαν οκτώ ώρες για αυτή την τελευταία σεζόν. Περιμένω ότι όταν τελειώσουν τα δύο βιβλία θα γεμίζουν 3000 χιλιάδες σελίδες. Και αν χρειάζονται περισσότερες σκηνές και κεφάλαια θα τις προσθέσω. Και φυσικά το φαινόμενο της πεταλούδας θα λειτουργήσει και εδώ.

Υπάρχουν χαρακτήρες που δεν εμφανίστηκαν ποτέ στη σειρά ή πέθαναν στη σειρά αλλά ζουν στα βιβλία. Έτσι τουλάχιστον αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο κόσμος θα μάθει τι θα συμβεί  με την Jeyne Poole την Lady Stoneheart, την Skahaz Shavepate, τον Victarion Greyjoy τον Aegon VI και τόσους άλλους που οι τηλεθεατές δεν γνώρισαν ποτέ. Και ναι, θα υπάρχουν μονόκεροι… Περίπου! 

Βιβλίο ή σειρά, που θα είναι το πραγματικό τέλος. Είναι μια χαζή ερώτηση. Πόσα παιδιά είχε η Scarlett O’Hara;

Ας το κάνουμε έτσι, θα το γράψω και θα το διαβάσετε. Μετά όλοι μπορούν να αποφασίσουν και να τσακωθούν στο internet». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ