Η Ντενέρις δεν πίστευε τι συμβαίνει όταν διάβασε το σενάριο - Ήθελε περισσότερη ανάπτυξη του χαρακτήρα της
News

Η Ντενέρις δεν πίστευε τι συμβαίνει όταν διάβασε το σενάριο – Ήθελε περισσότερη ανάπτυξη του χαρακτήρα της

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ GAME OF THRONES

To Game of Thrones μας αποχαιρέτησε το βράδυ της Κυριακής με το τελευταίο του επεισόδιο και θα μας πάρει καιρό να χωνέψουμε όλα αυτά που έγιναν στις οθόνες μας μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Σε συνολική διάρκεια σκηνών που δεν ξεπέρασαν τα 45 λεπτά είδαμε τη Ντενέρις να κάνει στροφή και να αποφασίζει ότι ο τρόπος… απελευθέρωσης των ανθρώπων θα είναι φωτιά και αίμα, κάτι που φυσικά δεν άρεσε και τόσο πολύ στον Τζον Σνόου που τελικά τη σκοτώνει.

Η Έμιλια Κλαρκ που υποδύθηκε την Ντενέρις μίλησε για το φινάλε και την εξέλιξη του χαρακτήρα της και είπε ότι δεν πίστευε στα μάτια της όταν πήρε στα χέρια της το σενάριο της 8ης σεζόν.

«Τι, τι, τι ΤΙ; Αυτή η εξέλιξη έρχεται από το πουθενά. Δεν το είχα προβλέψει με τίποτα. Έβαλα τα κλάματα και βγήκα για περπάτημα. Γύρισα σπίτι μετά απο πέντε ώρες και σκεφτόμουν πώς θα το κάνω αυτό; Πήρα τηλέφωνο τη μητέρα μου και άρχισα να της κάνω ερωτήσεις αφού δεν μπορούσα να της πως τι ακριβώς γίνεται. ‘Γιατί με ρωτάς αν είναι καλός άνθρωπος η Ντενέρις’ μου απάντησε»

Η 32χρονη ηθοποιός τονίζει ότι δεν είχε την παραμικρή ιδέα για το πως θα εξελιχθεί ο χαρακτήρας της όλα αυτά τα χρόνια, αλλά θυμάται κάποιες περιστάσεις που οι δημιουργοί της σειράς της έδιναν σημειώσεις και της έλεγαν να μην ερμηνεύει τόσο ηρωικά, ενώ λέει και τι θα ήθελε να δει περισσότερο.

«Θα ήθελα κάποιες σκηνές ακόμα με τη Μισάντεϊ. Θα ήθελα μερικές σκηνές ακόμα με εμένα και τη Σέρσεϊ. Η γενοκτονία ήταν πάντα εκεί. Αυτό δεν θα άλλαζε. Αλλά πιστεύω ότι λίγη χρειαζόταν λίγη περισσότερη ανάπτυξη και μερικές από τις σκηνές που έγραφαν πάντα τα παιδιά ανάμεσα στους χαρακτήρες, όπου απλά κάθονταν και μιλούσαν για δέκα λεπτά. Θα ήταν όμορφο. Ήθελα να δω περισσότερο από αυτό. Δεν είμαι όμως σε θέση να κριτικάρω τις ιδιοφυΐες που έγραψαν το καταπληκτικό υλικό των 8 σεζόν». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ