Αυτό ήταν τo τελευταίο κόλπο του Βάρυς στο Game of Thrones που ελάχιστοι πήραν χαμπάρι
News

Αυτό ήταν τo τελευταίο κόλπο του Βάρυς στο Game of Thrones που ελάχιστοι πήραν χαμπάρι

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Προσοχή ακολουθούν spoilers για το προτελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones

Έγιναν τόσα πολλά στο προτελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones που είναι λογικό κάποιες λεπτομέρειες να μην έγιναν αντιληπτές με την πρώτη προβολή του επεισοδίου.

Είχαμε φυσικά την πλήρη μεταστροφή της Ντενέρις σε Mad Queen και πολλούς θανάτους βασικών προσώπων με το πρώτο που βρήκε «καυτό» τέλος από τη φωτιά του δράκου να είναι ο Βάρυς.  Ο άνθρωπος που τόσα χρόνια κρατούσε όλα τα μυστικά των επτά βασιλείων, πρόδωσε τη Ντενέρις και αποχαιρέτησε, αλλά πριν από αυτό είχε κάνει μία τελευταία προσπάθεια να φέρει τα πράγματα στον δρόμο που θεωρούσε σωστό.

Στο ξεκίνημα του επεισοδίου, ο Βάρυς προσπάθησε να δηλητηριάσει τη Ντενέρις με βοήθεια ενός κοριτσιού.

Όταν η μικρή τον βρίσκει στο γραφείο του, λέει ότι η Ντενέρις δεν έχει φάει. «Θα προσπαθήσουμε ξανά το βράδυ» τη λέει με το κορίτσινα απαντάει ότι νιώθει τους στρατιώτες να την παρακολουθούν. «Αυτή είναι η δουλειά τους» της απαντάει και κλείνει λέγοντας ότι όσο μεγάλο είναι το ρίσκο,  τόσο μεγαλύτερη είναι η ανταμοιβή. Ο Βάρυς δεν πρόλαβε να εκπληρώσει το σχέδιο του, αλλά ίσως να πρόλαβε να στείλει τα γράμματα που αποκαλύπτουν την πραγματική ταυτότητα του Τζον Σνόου. Αυτό θα το μάθουμε λογικά στο φινάλε της σειράς.

https://youtu.be/D_rybylYYOo

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ