Eπιβεβαιώθηκε το γιατί οι δημιουργοί του Game of Thrones ήθελαν να τελειώσει γρήγορα η σειρά
News

Eπιβεβαιώθηκε το γιατί οι δημιουργοί του Game of Thrones ήθελαν να τελειώσει γρήγορα η σειρά

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Ο George RR Martin είχε πει πολλές φορές, ότι το Game of Thrones θα μπορούσε να συνεχιστεί μέχρι και για 13 ή 14 σεζόν. Τo ΗΒΟ είχε συμφωνήσει με τους δημιουργούς της σειράς να τελειώσει στην 8η σεζόν, αλλά είχε ζητήσει από δέκα επεισόδια για τις δύο τελευταίες.

Οι Benniof και Weiss όμως ήταν κάθετοι, λέγοντας ότι για την ιστορία που έχουν να πουν αρκούν επτά και έξι επεισόδια για την 7η και 8η σεζόν. Και σε αυτό ακριβώς το γεγονός εστιάζεται το μεγαλύτερο μέρος της σφοδρής κριτικής που δέχονται οι δημιουργοί ειδικά τώρα στο φινάλε. Ότι οι εξελίξεις δεν έχουν χώρο και χρόνο να δικαιολογηθούν και να μοιάζουν φυσικές.

Ξέραμε εδώ και καιρό ότι οι δυο τους μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους, θα μετακομίσουν στο σύμπαν του Star Wars για μία νέα τριλογία και πλέον μάθαμε πότε θα έρθει η πρώτη ταινία.

Όπως δήλωσε το αφεντικό της Disney, Bob Iger, η πρώτη ταινία της επόμενη γενιάς που θα έρθει το 2022 θα είναι αυτή των Benniof και Weiss και όχι του Rian Johnson που ετοιμάζει και αυτός μία άλλη τριλογία.

Μετρημένα κουκιά λοιπόν η όλη ιστορία της βιασύνης να ολοκληρωθεί η πιο επιτυχημένη σειρά στην ιστορία της τηλεόρασης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ