Το χειρότερο επεισόδιο στην ιστορία του Game of Thrones ήταν το Last of the Starks
News

Το χειρότερο επεισόδιο στην ιστορία του Game of Thrones ήταν το Last of the Starks

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Η 8η και τελευταία σεζόν του Game of Thrones, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη έχει διχάσει το κοινό και ανοίξει έχει πάρα πολλές συζητήσεις για τις αποφάσεις των δημιουργών, για τις αποφάσεις των χαρακτήρων, για ποτήρια του καφέ που εμφανίζονται από το πουθενά και άλλα τέτοια.

Η σειρά σε όλα αυτά τα χρόνια παρέμενε «αλεξίσφαιρη» από τις κριτικές, με την πλειονότητα των επεισοδίων να γνωρίζουν την αποθέωση και από επαγγελματίες αλλά και από το κοινό.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στο IMDB που οι χρήστες καταχωρούν τις βαθμολογίες τους για τα επεισόδια, αυτό με την χαμηλότερη βαθμολογία μέχρι σήμερα ήταν το 6ο επεισόδιο της 5ης σεζόν (Unbowed, Unbent, Unbroken) που είχε 8.1. Που δεν το λες και κακό.

Και ήρθε η 8η σεζόν με χαμηλές για τα δεδομένα της σειράς βαθμολογίες, αλλά το Last of The Starks που προβλήθηκε την Κυριακή έχει τη χειρότερη στην ιστορία και μάλιστα με τεράστια διαφορά. Μετά από σχεδόν 69.000 ψήφους βρίσκεται στο 6.5!

Με δύο ακόμα επεισόδια πριν το τέλος θα πρέπει να γίνουν συγκλονιστικά πράγματα για να αλλάξει αυτή η γενικότερη αίσθηση που υπάρχει ότι το Game of Thrones πήρε μία ας την πούμε κατηφόρα στο φινάλε του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ