Μία πολυσυζητημένη σκηνή του βιβλίου θα είναι τελικά στο δεύτερο IT
News

Μία πολυσυζητημένη σκηνή του βιβλίου θα είναι τελικά στο δεύτερο IT

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


To απόγευμα της Πέμπτης δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για το δεύτερο IT, αρχίζοντας με αυτό τον τρόπο την αντίστροφη μέτρηση για μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς.

Θα μεταφερθούμε 27 χρόνια μετά από τα γεγονότα της πρώτης ταινίας με τα ανήλικα πλέον μέλη του Loser’s Club να επιστρέφουν στο Ντέρι για την τελική αναμέτρηση με τον Pennywise, που έχει αρχίσει πάλι να κάνει τα δικά του και να βάζει την πόλη κάτω από ένα σύννεφο κακίας, μίσους και φόβου.

Μιλώντας στο Hollywood Reporter αμέσως μετά την κυκλοφορία του trailer, o σεναριογράφος Gary Dauberman επιβεβαίωσε ότι μία από τις πιο βίαιες σκηνές του βιβλίου θα υπάρχει και στην ταινίας.

Πρόκειται για το έγκλημα μίσους κατά ενός νεαρού ομοφυλόφιλου που βασίζεται σε πραγματική υπόθεση που συνέβη στις αρχές της δεκαετίας του ’80 στο Μπανγκόρ του Μέιν.

«Είναι μία σημαντική σκηνή στο βιβλίο και θέλαμε να τη βάλουμε στην ταινία» είπε ο Dauberman για τη βάρβαρη επίθεση σε έναν χαρακτήρα με το όνομα Adrian Mellon, που στη συνέχεια δολοφονείται από τον Pennywise.

«Είναι το πρώτο περιστατικό, στο σύγχρονο Ντέρι και βάζει τα θεμέλια για αυτά που θα γίνουν στην πόλη. Είναι η επιρροή του Pennywise ακόμα και όταν βρίσκεται σε χειμερία νάρκη και είναι το απόλυτο κακό αυτό που συμβαίνει στον Adrian».

Ο Gary Dauberman επιβεβαίωσε επίσης ότι όπως και στο βιβλίο, η Beverly (Jessica Chastain) θα είναι θύμα ενδοικογενειακής βίας κάτι που βλέπουμε και στο trailer με μελανιές στα χέρια της.

Το δεύτερο ΙΤ που θα ρίξει την αυλαία της ιστορίας θα βγει στους κινηματογράφους στις αρχές Σεπτεμβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ