Πιο σκοτεινό και πιο βαρύ θα είναι το νέο άλμπουμ των Ghost!
News

Πιο σκοτεινό και πιο βαρύ θα είναι το νέο άλμπουμ των Ghost!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Ένας χρόνος έχει περάσει από την κυκλοφορία του Prequelle των Ghost. Ήταν το άλμπουμ, που τους έβαλε για τα καλά στα μεγάλα σαλόνια, αναβάθμισε τους χώρους εμφανίσεων τους σε αρένες ενώ έφτασαν μέχρι το νούμερο τρία στο Billboard της Αμερικής.

O Tobias Forge που κινεί τα νήματα των Ghost έχει δηλώσει ότι δεν θα περιμένει πολύ για να μπει στο στούντιο και αυτό θα συμβεί κάποια στιγμή στις αρχές του 2020 με στόχο να κυκλοφορήσει η νέα δουλειά μέσα στην επόμενη χρονιά.

Μιλώντας στο Revolver ο Forge ανέλυσε τον τρόπο σκέψης του για τη νέα δουλειά, τονίζοντας ότι θέλει να παρουσιάσει ένα πιο βαρύ άλμπουμ, αφού το Prequelle ήταν αρκετά… μπαλαντοειδές. 

«Θέλω να κάνω έναν διαφορετικό δίσκο από το Prequelle. Αν τολμήσω να πω πιο heavy, ο κόσμος θα νομίζει ότι θα φτάσει σε επίπεδα Mercyful Fate, αλλά σίγουρα έχω έναν πιο σκοτεινό και βαρύ δίσκο στο μυαλό μου».

Κλείνοντας, ο Tobias Forge είπε ότι θέλει να κινηθεί στα χνάρια του Meliora χωρίς όμως να επαναλάβει τις ίδιες ιδέες. Μένει πάντως να δούμε αν φέτος θα έχουμε EP με διασκευές όπως μας συνηθίζουν ανάμεσα στις κανονικές κυκλοφορίες τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: