Οι Dark Rags στο Release μαζί με τον Iggy Pop
News

Οι Dark Rags στο Release μαζί με τον Iggy Pop

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Οι The Dark Rags συμπληρώνουν ιδανικά το Line-up της 8ης Ιουνίου, μαζί με τον μοναδικό Iggy Pop, και τους James, τους Shame και τους The Noise Figures

Οι The Dark Rags είναι ένα Garage Punk – Rock ‘n’ Roll συγκρότημα από την Αθήνα που σχηματίστηκε τον Μάιο του 2010 κι έχουν ήδη στο ενεργητικό τους ένα EP, ένα single και δυο LPs, τα “The Dark Rags” και το “Paranoia Blues” από την θρυλική Γαλλική εταιρία Closer Records (The New Christs, Barracudas, The Beasts of Bourbon κλπ.), το οποίο συνοδεύτηκε από ενθουσιώδεις κριτικές.
Οι επιρροές τους εκτείνονται από το garage/punk των 60’s και το Νέο- Υορκέζικο punk Rock ‘N’ Roll των 70’s έως τη σκηνή της garage αναβίωσης της Αυστραλίας της δεκαετίας του 80 καθώς και σύγχρονα συγκροτήματα του είδους. 

Δεν έχει σημασία εάν παίζουν μόνοι τους ή με άλλα συγκροτήματα (όπως οι Last Drive, Radio Birdman, Vibrators, Ex Hex, Obits, Cult Of Youth κτλ.), σε μικρές ή μεγάλες σκηνές (Fuzz, Principal, Κύτταρο, six d.o.g.s. An club, κτλ.). Οι Dark Rags κάνουν πάντα αυτό που ξέρουν καλά, να παίζουν απλό και straight forward rock’n’roll. Στα άμεσα σχέδια είναι η κυκλοφορία του τρίτου τους δίσκου με παραγωγό τον Γιάννη Βούλγαρη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ