Σε τρία χρόνια έρχεται το νέο Star Wars - Κάθε πότε θα βλέπουμε νέα ταινία
News

Σε τρία χρόνια έρχεται το νέο Star Wars – Κάθε πότε θα βλέπουμε νέα ταινία

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


To Rise of Skywalker που έρχεται τον Δεκέμβριο στους κινηματογράφους, θα αποτελέσει το φινάλε της ιστορίας των Skywalker, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε άλλο Star Wars.

Φυσικά και θα έχουμε.

Εδώ και καιρό ξέρουμε οι δημιουργοί του Game of Thrones, David Benioff και D.B. Weiss θα ετοιμάσουν μία νέα τριλογία ενώ το ίδιο θα κάνει και ο σκηνοθέτης του Last Jedi, Rian Johnson. Οι πληροφορίες λένε ότι αν και τα πρότζεκτ είναι διαφορετικά οι δύο πλευρές θα έχουν συνεργασία μεταξύ τους που θα εγγυάται την ομαλή εξέλιξη των ιστοριών. Πότε όμως θα δούμε το πρώτο αποτελέσμα των νέων προσπαθειών;

Σύμφωνα με τον συνολικό μακροχρόνιο προγραμματισμό που ανακοίνωσε η Disney η πρώτη ταινία θα βγει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2022 και από εκεί και μετά θα έχουμε ταινία ανα διετία, χωρίς πάντως να διευκρινίζεται από ποια τριλογία θα έρχεται η κάθε μία.

Ο προγραμματισμός φτάνει μέχρι το 2026 και αν όντως έχουμε μία ταινία κάθε διετία και μετά από τότε, αυτό σημαίνει ότι για να ολοκληρωθούν οι δύο τριλογίες θα φτάσουμε στο 2032! Το λες και μακρινό όλο αυτό.

Στο μεταξύ οι τέσσερις επόμενες ταινίες του Avatar που πλέον ανήκουν και αυτές στη Disney, πήγαν και αυτές πίσω με την πρώτη να έρχεται τον Δεκέμβριο του 2021 και μετά ανα διετία μέχρι το 2027.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: