Οκτώ ταινίες σε τρία χρόνια: Όλες οι ημερομηνίες της 4ης φάσης της Marvel
News

Οκτώ ταινίες σε τρία χρόνια: Όλες οι ημερομηνίες της 4ης φάσης της Marvel

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Μπορεί ακόμα να κινούμαστε στους ρυθμούς του Endgame των Avengers και τον Ιούλιο να έρχεται η νέα ταινία του Spider-Man, όμως η Marvel συνεχίζει ασταμάτητα τον σχεδιασμό της για το μέλλον.

H Disney ανακοίνωσε τον προγραμματισμό για μεγάλο μέρος της επόμενης δεκαετίας και φυσικά δεσπόζουν οι ταινίες του MCU.

Με δεδομένο ότι το Far From Home είναι η τελευταία ταινία της τρίτης φάσης, θεωρούμε δεδομένο ότι οι οκτώ ταινίες που ανακοινώθηκαν θα αποτελέσουν την τέταρτη φάση. Η ανακοίνωση περιλαμβάνει μόνο ημερομηνίες χωρίς να αναφέρονται τα ονόματα των ταινιών.

Untitled Marvel Movie: 1η Μαΐου 2020
Untitled Marvel movie: 16 Νοεμβρίου 2020
Untitled Marvel movie: 12 Φεβρουαρίου 2021
Untitled Marvel movie: 7 Μαΐου 2021
Untitled Marvel movie: 5 Νοεμβρίου 2021
Untitled Marvel movie: 18 Φεβρουαρίου 2022
Untitled Marvel movie: 6 Μαΐου 2022
Untitled Marvel movie: 29 Ιουλίου 2022

Πώς μπορούμε να αποκωδικοποιήσουμε αυτές τις ημερομηνίες; Βάζουμε το τρίτο Guardians of the Galaxy, τα σίκουελ του Black Panther και του Doctor Strange που είναι δεδομένα αλλά και την ταινία των Eternals που έχει ανακοινωθεί. Μένουν άλλες τέσσερις θέσεις και να τολμήσουμε να πούμε ότι αυτή που είναι κρατημένη για τις 6 Μαΐου του 2022 μπορεί να ανήκει σε ταινία των Avengers; Αν ονομάζονται φυσικά έτσι μέχρι τότε.

Υπάρχει φυσικά και το μέτωπο των ηρώων που έρχονται από την αγορά της FOX, έτσι ας βάλουμε στο παιχνίδι της επόμενης τριετίας και τον Deadpool, γιατί τους X-Men και τους Fantastic 4 λογικά  θα αργήσουμε ακόμα να τους δούμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ