Οι δύο στιγμές που καθορίζουν το φινάλε της Ντενέρις στο Game of Thrones
News

Οι δύο στιγμές που καθορίζουν το φινάλε της Ντενέρις στο Game of Thrones

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Προσοχή: Ακολουθούν spoilers για το τέταρτο επεισόδιο του Game of Thrones

Το Game of Thrones μετράει πλέον λίγες ημέρες μέχρι το μεγάλο φινάλε του και το The Last of the Starks που προβλήθηκε την Κυριακή έστρωσε τον δρόμο για την πλήρη συναισθηματική κατάρρευση της Ντενέρις.

Ήδη τα πράγματα ήταν πολύ ρευστά στην ψυχολογία της μετά τον θάνατο του Τζόρα στη μάχη του Γουίντερφελ, ενώ σίγουρα της είχε κοστίσει και η απώλεια του Βισέριον στην 7η σεζόν. Αλλά τα όσα συνέβησαν στο τέλος του επεισοδίου δείχνουν ότι δεν αποκλείεται να τη δούμε να μπαίνει στα μονοπάτια της τρέλας που βάδισε ο πατέρας της.

Αρχικά, θα πρέπει να τονίσουμε ότι η Μητέρα των Δράκων δεν έχει πάρει με καθόλου καλό μάτι την αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Τζον Σνόου και φτάνει στο σημείο να τον παρακαλέσει να μην μοιραστεί το μυστικό με την οικογένεια του. Δείχνει ότι ο θρόνος είναι το μοναδικό που θέλει και θα φτάσει στα όρια για να το καταφέρει.

Φτάνοντας στην τελευταία… πίστα η Ντενέρις βιώνει την απώλεια ενός ακόμα δράκου με τον Ρέγκαλ να πέφτει νεκρός από τα βέλη του Γιούρον Γκρεϊτζόι.

https://youtu.be/V_v6VINwkEk

Το τελικό χτύπημα στην συναισθηματική της ισορροπία είναι φυσικά η εκτέλεση της Μισάντεϊ, από την Σέρσεϊ που την αφήνει χωρίς κανέναν από τους αρχικούς της συντρόφους, αφού ο Τύριον και ο Βάρυς είναι πλέον αμφίβολο αν θα συνεχίσουν να τη στηρίζουν μέχρι τέλους.

Αυτές οι δύο σκηνές καθορίζουν τον τρόπο που θα κινηθεί πλέον η Ντενέρις, με την παλαιότερη επιθυμία της να μπει στο King’s Landing ως απελευθερώτρια να μοιράζει πλέον αδύνατη, αφού λογικά θα χρειαστεί να κάνει στάχτη όλα. Η ολοκληρωτική μεταστροφή της σε Mad Queen είναι πιο πιθανή από ποτέ.

Διαβάστε ακόμα:

To ΗΒΟ παραδέχθηκε το λάθος του στο Game of Thrones: «Ναι, ήταν ποτήρι με καφέ»

Αυτή ήταν η σκηνή που κόπηκε από το Endgame των Avengers!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ