Αυτή ήταν η σκηνή που κόπηκε από το Endgame των Avengers!
News

Αυτή ήταν η σκηνή που κόπηκε από το Endgame των Avengers!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Τα αδέλφια Ρούσο που σκηνοθέτησαν το Endgame είχαν προειδοποιήσει ότι η περίοδος για την αποφυγή των spoilers ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής που μας πέρασε και θα αρχίσουν να αναλύουν την ταινία.

Και αυτό άρχισε να γίνεται αφού μιλώντας σε podcast του MTV, αποκάλυψαν τον ρόλο που έπαιξε η Κάθριν Λάνγκφορντ του 13 Reasons Why, αλλά η σκηνή δεν μπήκε ποτέ στην ταινία.

Θα την βλέπαμε λοιπόν ως κόρη του Tony Stark σε ενήλικη εκδοχή, αμέσως μετά το snap που κάνει ο Iron Man σε μία σκηνή παρόμοια με αυτή του Thanos με τη μικρή Gamora στο Infinity War.

«Υπήρχε μία ιδέα ότι ο Tony θα πάει σε αυτό τον μεταφυσικό σταθμό, που βρέθηκε και ο Thanos μετά το Snap. Και εκεί θα υπήρχε μία μελλοντική εκδοχή της κόρης του»

https://youtu.be/vo-w6Sw1z2w?t=84

«Η πρόθεση ήταν, επειδή αυτές οι ταινίες ασχολούνται με τη μαγεία, ότι η κόρη του από το μέλλον, θα τον συγχωρέσει που την αφήσει και θα του επιτρέψει να φύγει. Η ιδέα φάνηκε καλή. Αλλά ήταν πολλές ιδέες σε μία ήδη περίπλοκη ταινία» τόνισε ο Joe Russo και τέλος ο αδελφός του Anthony, εξήγησε τον λόγο που κόπηκε τελικά η σκηνή.

«Αυτό που συνειδητοποιήσαμε ήταν ότι δεν υπήρχε συναισθηματικό δέσιμο με την ενήλικη εκδοχή της κόρης του. Έτσι, καταλήξαμε ότι η σκηνή δεν μας καθόταν καλά».  

Αυτό που μένει να δούμε είναι το αν η σκηνή θα περιλαμβάνεται στις μελλοντικές κυκλοφορίες της ταινίας σε dvd κτλ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ