Όχι ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις διάδοχοι του Game of Thrones είναι ακόμα «ζωντανοί» στο HBO

Roxx |
Όχι ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις διάδοχοι του Game of Thrones είναι ακόμα «ζωντανοί» στο HBO - Roxx.gr

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Και ενώ η τελευταία σεζόν του Game of Thrones βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, o George RR Martin με δημοσίευση στο blog του, μίλησε για πολλά θέματα της επικαιρότητας, από το Endgame μέχρι το Veep και το Gentleman Jack του HBO, χωρίς όμως να κάνει την παραμικρή αναφορά στη σειρά που σαρώνει σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ένα ακόμα δείγμα ότι έχει αποστασιοποιηθεί από την εξέλιξη της.

Ο συγγραφέας του A Song of Ice and Fire έριξε λίγο φως στο θέμα των πρίκουελ, αποκαλύπτοντας ότι εκτός από το ένα που έχει περάσει στο στάδιο του πιλότου, άλλα δύο είναι σε καλό επίπεδο από πλευράς σεναρίου.

«Είχαμε αναπτύξει πέντε διαδόχους του Game of Thrones στο HBO και τρεις από αυτούς προχωράνε πολύ καλά. Το ένα που υποτίθεται ότι δεν πρέπει να αποκαλώ The Long Night, θα μπει στο στάδιο των γυρισμάτων μέσα στη χρονιά, ενώ τα άλλα δύο βρίσκονται ακόμα στο σενάριο αλλά είναι κοντά. Σε τι αναφέρονται; Δεν μπορώ να πω αλλά μπορείτε να πάρετε ένα αντίτυπο του Fire and Blood και να κάνετε τις δικές σας θεωρίες».

Θυμίζουμε εμείς ότι το Fire and Blood αναφέρεται στην ιστορία του οίκου των Ταργκάρυεν ενώ αυτές τις μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός που κάνουμε στη σελίδα μας στο Facebook και δίνουμε δώρο ένα αντίτυπο του βιβλίου.

Το πρώτο πρίκουελ θα έχει πρωταγωνίστρια την Ναόμι Γουότς και την υπογραφή της Jane Goldman (Kingsman: The Secret Service, X-Men: First Class, Kick-Ass) ενώ ο George R.R. Martin θα έχει εμπλοκή στη σειρά ως παραγωγός, αφήνοντας για την Goldman την ιδιότητα της showrunner.

Θα γυρίσουμε πολλές χιλιάδες χρόνια πίσω και πιο συγκεκριμένα στην εποχή των ηρώων. Η επίσημη περιγραφή που έχει δώσει το HBO μας βάζει στο κλίμα…

Εξελίσσεται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones και καταγράφει την… κατηφόρα του κόσμου από τη χρυσή εποχή των ηρώων στην πιο σκοτεινή του ώρα. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Από τα τρομακτικά μυστικά της ιστορίας του Γουέστερος μέχρι την πραγματική καταγωγή των White Walkers, τα μυστήρια της Ανατολής και τους Σταρκ των θρύλων… δεν είναι η ιστορία που νομίζουμε ότι ξέρουμε.

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ