Αδιανόητα τα ρεκόρ του Endgame στο Box Office - Όλες οι επιδόσεις που διέλυσε
News

Αδιανόητα τα ρεκόρ του Endgame στο Box Office – Όλες οι επιδόσεις που διέλυσε

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Ξέραμε ότι το Endgame θα αποτελέσει ένα τεράστιο κινηματογραφικό event και θα κυνηγήσει πολλά ρεκόρ, όμως την τελική καταμέτρηση δεν την είχε προβλέψει κανένας, αφού τα νούμερα που έκανε δεν υπήρχαν ούτε στη σφαίρα της φαντασίας.

Κι όμως η τελευταία ταινία του Infinity Saga θα κλείσει το τριήμερο με 350 εκατ. δολάρια στην Αμερική διαλύοντας την επίδοση του Infinity War από πέρυσι κατά περίπου 100 εκατ. δολάρια.

Το Endgame έσπασε το ρεκόρ πρώτης ημέρας προβολής, που κρατούσε το Force Awakens (και στις δύο περιπτώσεις περιλαμβάνονται τα previews της Πέμπτης), ενώ πήρε και το ρεκόρ Σαββάτου από το Infinity War.

Μερικοί αναλυτές προβλέπουν ότι δεν αποκλείεται το τελικό ποσό του τριημέρου να φτάσει τα 360 εκατομμύρια, ένα ρεκόρ που θα χρειαστεί να περάσουν πολλά χρόνια για να μπορέσει κάποιος να το πλησιάσει, αφού η Marvel έχτιζε μια ολόκληρη δεκαετία για να φτάσει εδώ.

Τα πράγματα είναι εξίσου εντυπωσιακά και στον υπόλοιπο κόσμο με την Κίνα να προσθέτει άλλα 330 εκατομμύρια και αν μπουν και οι υπόλοιπες χώρες στον υπολογισμό τότε η τελική καταμέτρηση θα φτάσει ή και θα ξεπεράσει τα 1,2 δισεκατομμύρια. Απίστευτα πράγματα, αν σκεφτείτε ότι το προηγούμενο ρεκόρ παγκοσμίου ανοίγματος ήταν από το Infinity War με 640 εκατομμύρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ