Ανεπανάληπτο ξεκίνημα για το Endgame στα ταμεία - Το τρελό ρεκόρ που κυνηγάει
News

Ανεπανάληπτο ξεκίνημα για το Endgame στα ταμεία – Το τρελό ρεκόρ που κυνηγάει

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Οι τρεις ώρες διάρκειας του Endgame είχαν βάλει κάποιες μικρές αμφιβολίες στα ρεκόρ που μπορεί να κάνει η ταινία στο ξεκίνημα της. Όχι γιατί η διάρκεια θα απέτρεπε τον κόσμο από το να πάει στους κινηματογράφους, αλλά για το πόσες προβολές θα μπορέσουν να χωρέσουν μέσα στην ημέρα.

Τελικά δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα, αφού το μεγάλο φινάλε του Infinity Saga κάνει μία πορεία που ειδικοί του χώρου στην Αμερική χαρακτηρίζουν σοκαριστική. Τι εννοούμε; Το ρεκόρ πρώτου τριημέρου ανήκει στο Infinity War από το 2018, με 257 εκατομμύρια δολάρια και κάποιοι αναλυτές έκαναν λόγο για ένα άνοιγμα που μπορεί με αισιόδοξες προβλέψεις να ξεπεράσει οριακά τα 300 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτό λοιπόν που γίνεται είναι τρελό αφού η ταινία αυτή τη στιγμή που μιλάμε πάει για άνοιγμα 350 εκατομμυρίων δολαρίων και φυσικά αν το πετύχει αυτό θα είναι με ρεκόρ και κάθε μέρα του τριημέρου.

To Endgame φυσικά σαρώνει σε ολόκληρο τον κόσμο και αναμένεται να ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια δολάρια στην Κίνα, ένα ποσό που αν προστεθεί σε αυτό όλων των υπόλοιπων χωρών, μπορεί τη Δευτέρα το πρωί να μιλάμε για έσοδα ενός δισεκατομμυρίου!

Απίστευτα νούμερα πραγματικά και μετά από αυτό το Endgame θα κυνηγάει τα ρεκόρ όλων των εποχών που για την Αμερική κρατάει το Force Awakens με 936 εκατομμύρια δολάρια και σε ολόκληρο τον κόσμο το Avatar με 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ