Οι κρύπτες του Game of Thrones είναι η χειρότερη ιδέα που έχουν οι χαρακτήρες για τη μεγάλη μάχη
News

Οι κρύπτες του Game of Thrones είναι η χειρότερη ιδέα που έχουν οι χαρακτήρες για τη μεγάλη μάχη


Προσοχή ακολουθούν spoilers για το δεύτερο επεισόδιο της 8ης σεζόν του Game of Thrones.

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη μάχη του Γουίντερφελ που θα δούμε στο τρίτο επεισόδιο της 8ης σεζόν του Game of Thrones, με τους χαρακτήρες που έχουν μαζευτεί στο κάστρο των Σταρκ να έχουν καταστρώσει το πολεμικό τους σχέδιο και έχουν σκεφτεί ήδη που θα κρυφτούν τα γυναικόπαιδα.

Στο δεύτερο επεισόδιο ακούσαμε ξανά και ξανά και ξανά (συνολικά εννιά φορές), ότι οι κρύπτες είναι το πιο ασφαλές μέρος στο Γουίντερφελ, αλλά οι επαναλαμβανόμενες αναφορές έκαναν αρκετό κόσμο να σκεφτεί το προφανές.

Μήπως το να βάζεις τους αδύναμους σε ένα χώρο με νεκρούς, δεν είναι και η καλύτερη ιδέα όταν ο αντίπαλος σου (Night King) έχει τη δυνατότητα να σηκώνει τους νεκρούς από τους τάφους τους για να πολεμήσουν το πλευρό του;

Οι κρύπτες έχουν πάρει μεγάλο χρόνο προβολής φέτος, αφού εκεί ο Σαμ αποκαλύπτει στον Τζον Σνόου την αλήθεια για την καταγωγή του και με τη σειρά του ο Τζον λέει στο ίδιο μέρος (μπροστά στον τάφο της Λυάννα) τα όσα έμαθε στην Ντενέρις.

Στο πρώτο trailer της 8ης σεζόν μάλιστα, βλέπουμε την Άρυα να προσπαθεί να ξεφύγει από κάποιον ή κάτι τρέχοντας μέσα στις κρύπτες.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τη μάχη, έχουμε δύο δεδομένα που αφορούν τις κρύπτες. Το ένα είναι ότι ο Μπραν δεν θέλει να είναι εκεί και το άλλο ότι ο Τύριον θα είναι σίγουρα κάτι που τον βάζει σε μεγάλο κίνδυνο.

Το τρίτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones θα προβληθεί την Κυριακή του Πάσχα 28 Απριλίου. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ