Τι όπλο ζήτησε να της φτιάξουν η Άρυα στο Game of Thrones;
News

Τι όπλο ζήτησε να της φτιάξουν η Άρυα στο Game of Thrones;

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Στην πρεμιέρα του Game of Thrones, είχαμε μία σειρά επανασυνδέσεων μετά από πολλά χρόνια, με την Άρυα να αποτελεί κεντρικό πρόσωπο στις περισσότερες αφού είδε ξανά τον αδελφό της τον Τζον Σνόου, μετά από οκτώ χρόνια αλλά και το Κυνηγόσκυλο.

Ήταν όμως η σκηνή που τα λέει ξανά με τον Gendry που μας άφησε ένα υπονούμενο για τα όσα θα ακολουθήσουν στον πόλεμο με τους White Walkers.

Η Άρυα του ζητάει να της φτιάξει το όπλο που βλέπετε στη φωτογραφία.

Το συγκεκριμένο όπλο δεν είναι καταγεγγραμένο ούτε στη σειρά αλλά ούτε και στα βιβλία του George RR Martin έτσι θα το δούμε για πρώτη φορά στη συνέχεια. Είναι ένα δόρυ με την αιχμή να αποτελείται από δρακόγυαλο που είναι και το υλικό που μπορεί να σκοτώσει τους White Walkers.

Αποτελείται από δύο μέρη με την κορυφή να είναι αποσπώμενη, κάτι που είναι λογικό για την Άρυα και το μικρο μέγεθος της αφού δεν θέλει να εμπλακεί σε μάχες σώμα με σώμα.

Η μικρή Σταρκ είναι φυσικά άρτια εκπαιδευμένη στην τέχνη του πολέμου από τα χρόνια που πέρασε στο Μπράαβος και η συμμετοχή της στη μάχη δεν αποκλείεται να παίξει καθοριστικό ρόλο.

Μάλιστα, σε ένα από τα trailer την βλέπουμε για πολύ λίγο να χρησιμοποιεί ένα δόρυ κατά τη διάρκεια της μάχης και δεν αποκλείεται να είναι αυτό που της φτιάχνει τελικά ο Gendry.

Δείτε τη σκηνή στο 1.25 του βίντεο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ