Τι σημαίνει το θανατηφόρο μήνυμα που άφησε ο Night King στην πρεμιέρα του Game of Thrones
News

Τι σημαίνει το θανατηφόρο μήνυμα που άφησε ο Night King στην πρεμιέρα του Game of Thrones

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


H πρεμιέρα του Game of Thrones είχε ως στόχο να φέρει όλους τους μεγάλους παίκτες στις θέσεις τους πριν τον καταιγισμό εξελίξεων που αναμένεται μέχρι το τέλος της σειράς.

Οι White Walkers που τους είδαμε στο φινάλε της προηγούμενης σεζόν να περνούν μέσα από τα συντρίμμια του τείχους και να κατευθύνονται στο Winterfell, δεν έκαναν την εμφάνιση τους στο πρώτο επεισόδιο, αλλά άφησαν ένα σημαντικό μήνυμα σε ολόκληρο το Westeros.

Ξέρουμε ποιοι είστε, ξέρουμε που είστε, ερχόμαστε!

Εντάξει δεν ήταν ακριβώς έτσι το μήνυμα, αλλά η τελετουργική τοποθέτηση του άψυχου κορμιού του Ned Umber με τα μέλη των σωμάτων της οικογένειας του γύρω του, δείχνει ότι ο Night King δεν κάνει απλά πέρασμα από περιοχές και σκοτώνει ότι βρει αλλά γνωρίζει ποιοι είναι οι άρχοντες και που θα τους βρει.

Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με όσα μας έχει πει η σειρά στην 6η σεζόν ο Night King δημιουργήθηκε από τα παιδιά του Δάσους χιλιάδες χρόνια πριν με στόχο να βοηθήσει στη μάχη κατά των πρώτων ανθρώπων. Και μπορεί στο τέλος της Μεγάλης Νύχτας, τα παιδιά του Δάσους να τα βρήκαν με τους πρώτους ανθρώπους και να έδιωξαν τους White Walkers, ο Night King διέφυγε και από τότε ετοίμαζε το μεγάλο σχέδιο της εισβολής του.

Ο συμβολικός τρόπος που είναι τοποθετημένο το κορμί του νεκρού Ned Umber στο Last Hearth με τα ανθρώπινα μέλη κυκλικά γύρω του είναι κάτι που έχουμε δει αρκετές φορές στο παρελθόν και φυσικά είναι μια σαφής αναφορά στη μέρα που δημιουργήθηκε ο πρώτος White Walker.

Η πρώτη φορά που είχαμε δει κορμιά τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο, ήταν στο πρώτο επεισόδιο της σειράς πίσω στο 2011 και τα είχαν ανακαλύψει οι άνδρες της Νυχτερινής Φρουράς.

Και ξανά μετά από δύο χρόνια όταν ο Mance Rayder ανακάλυψε τα πτώματα των ανδρών της Νυχτερινής Φρουράς μετά την μάχη στην τοποθεσία Fist of The First Men.

To φινάλε του επεισοδίου δείχνει ότι οι White Walkers υπό την καθοδήγηση του Night King έχουν ξεκάθαρους στόχους και μπορεί να γνωρίζουν πολλά περισσότερα για τους αντιπάλους τους, από ότι αυτοί. Θυμίζουμε ότι η μεγάλη μάχη του Winterfell αναμένεται να δοθεί στο τρίτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν που θα προβληθεί την Κυριακή του Πάσχα 28 Απριλίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ