Κιτ Χάριγκτον: «Όσοι κάνουν αρνητικές κριτικές για το Game of Thrones να πάνε να γαμ...»
News

Κιτ Χάριγκτον: «Όσοι κάνουν αρνητικές κριτικές για το Game of Thrones να πάνε να γαμ…»

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Σε ρυθμούς Game of Thrones κινούμαστε αυτές τις μέρες και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι να τελειώσει η σειρά με τον 8ο κύκλο της και φυσικά έχουμε μπόλικο υλικό για σχολιασμό.

Σαν να μην έφτανε λοιπόν το πρώτο επεισόδιο, έχουμε και δηλώσεις του Κιτ Χάριγκτον στο Esquire που σίγουρα θα συζητηθούν.

Με λίγα λόγια ο ηθοποιός που υποδύεται τον Τζον Σνόου, είπε ότι όσοι κριτικοί κάνουν αρνητικά σχόλια για τη σειρά μπορούν να πάνε να γαμηθούν γιατί όλοι οι συντελεστές έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν.

Δεν θέλω να ακουστώ αρνητικόw για τους κριτικούς, αλλά όποιος περνάει μισή ώρα γράφοντας για αυτή τη σεζόν και καταλήγει σε αρνητικό συμπέρασμα, στο μυαλό μου λέω να πάει να γαμηθεί. Γιατί ξέρω πόση δουλειά κάναμε για όλο αυτό. Ξέρω πόσο πολύ νοιάζονται οι συντελεστές για αυτό. Ξέρω πόση πίεση υπήρχε και πόσα άγρυπνα βράδια πέρασαν οι άνθρωποι που δουλεύουν για αυτή τη σειρά. Γιατί νοιάζονται πολύ. Για τους χαρακτήρες, για την ιστορία και για να μην απογοητεύσουν το κοινό. 

Ο Χάριγκτον δεν έμεινε όμως μόνο εκεί και το γενίκευσε ολοκληρώνοντας.

«Αν ο κόσμος αισθανθεί απογοήτευση πραγματικά δεν με ενδιαφέρει γιατί όλοι έβαλαν τα δυνατά τους. Έτσι αισθάνομαι. Στο τέλος κανένας δεν είναι μεγαλύτερος οπαδός από εμάς και εμείς είμαστε που το κάνουμε. Αυτό μπορούσαμε να κάνουμε και χαιρόμαστε που φτάσαμε μέχρι το τέλος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ