Τι σημαίνει ο τίτλος του νέου Star Wars; Ο σκηνοθέτης απαντά
News

Τι σημαίνει ο τίτλος του νέου Star Wars; Ο σκηνοθέτης απαντά

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


The Rise of Skywalker. Αυτός είναι ο τίτλος του νέου Star Wars που έρχεται στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο και όπως συνέβη και πριν από δύο χρόνια με το Last Jedi, έχει αρχίσει η κουβέντα για το ποιον εννοούν με αυτό το «Skywalker».

O JJ Abrams επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη μετά το Force Awakens και ρωτήθηκε για το θέμα του τίτλου από το EW.

Δεν μας έκανε σοφότερους, αφού δεν ήταν ξεκάθαρος αλλά είχε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα να πει.

Ο τίτλος είναι σωστός για αυτή την ταινία. Ξέρω ότι είναι… προβοκατόρικος και αφήνει ερωτηματικά αλλά όταν θα δείτε την ταινία θα καταλάβετε ποιος ήταν ο στόχος και τι εννοεί. Υπήρχε μεγάλη ευθύνη αφού δεν αποτελεί το τέλος μόνο αυτής της τριλογίας αλλά εννιά ταινιών στο σύνολο τους. Η ιδέα να ενσωματωθούν οι υπόλοιπες ταινίες σε αυτήν είναι η ιστορία αυτής της ταινίας.

Οι χαρακτήρες κληρονομούν τα όσα προηγήθηκαν, είτε είναι οι αμαρτίες του πατέρα, είτε η σοφία που έχουν αποκτήσει και το ερώτημα αν είναι αν αυτή η γενιά μπορεί να αντεπεξέλθει. Μπήκαμε σε αυτή την ταινία κληρονομώντας όσα προηγήθηκαν και το αν τα έχουμε καταφέρει στο τέλος είναι ένα ερώτημα που μας απασχολεί καθημερινά. 

To νέο Star Wars αναμένεται να βάλει τέλος στην ιστορία των Skywalker και την επόμενη δεκαετία το franchise αναμένεται να κινηθεί σε διαφορετικά μονοπάτια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: