Το νέο intro του Game of Thrones έκανε κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί
News

Το νέο intro του Game of Thrones έκανε κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Η 8η και τελευταία σεζόν του Game of Thrones έκανε πρεμιέρα τα ξημερώματα της Δευτέρας, έτσι υπάρχει ακόμα πολύς κόσμος που δεν έχει δει το πρώτο επεισόδιο.

Γι αυτό και εμείς δεν θα μιλήσουμε καθόλου για τα όσα έγιναν και θα περιμένουμε να πάει Τρίτη. Μπορούμε όμως να μιλήσουμε για το νέο intro της σειράς που άλλαξε για πρώτη φορά τη φιλοσοφία των τίτλων αρχής μετά από 8 χρόνια.

Έτσι, δεν βλέπουμε αυτή τη φορά πολλές τοποθεσίες του Γουέστερος και του κόσμου που έπλασε ο George RR Martin, παρά μόνο τρεις κεντρικές τοποθεσίες. Το τείχος είναι αυτό που εμφανίζεται πρώτο με την τεράστια τρύπα στη μέση του που άνοιξε στο φινάλε της 7ης σεζόν ο Night King (με τον πάγο να απλώνεται στις υπόλοιπες τοποθεσίες), ενώ στη συνέχεια γίνεται ένα πέρασμα από το Last Hearth (το τελευταίο σύνορο πριν το τείχος) πριν μεταφερθούμε στο Winterfell και το Kings Landing.

Σε αντίθεση όμως με τα προηγούμενα χρόνια όταν τα περάσματα του intro έδειχναν το εξωτερικό των κάστρων, αυτή τη φορά μπαίνουμε και στο εσωτερικό τους, με τις κρύπτες στα υπόγεια του Winterfell, και τον σιδερένιο θρόνο στο Kings Landing. Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι πάνω στον αστρολάβο υπάρχουν νέα σχέδια τα οποία μπορείτε να δείτε στις εικόνες αμέσως μετά το intro.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ