Ο πρόεδρος της Marvel προειδοποιεί: «Δεν θα προλάβετε ούτε τουαλέτα να πάτε στο Endgame»
News

Ο πρόεδρος της Marvel προειδοποιεί: «Δεν θα προλάβετε ούτε τουαλέτα να πάτε στο Endgame»

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Σχεδόν δύο εβδομάδες απέμειναν μέχρι την μεγάλη πρεμιέρα του Endgame στους κινηματογράφους και φυσικά η αγωνία για το μεγάλο φινάλε του Infinity Saga έχει χτυπήσει «κόκκινο».

Ένα από τα θέματα συζήτησης τον τελευταίο καιρό είναι η διάρκεια της ταινίας, αφού όπως ανακοινώθηκε και επίσημα φτάνει τα 182 λεπτά κάνει που την κάνει τη μεγαλύτερη του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.

Και σύμφωνα με τον πρόεδρο των Marvel Studios, Kevin Feige, όχι μόνο δεν θα υπάρχει διάλειμμα στην ταινία, αλλά η δράση δεν χαλαρώνει ποτέ τόσο που θα μας δώσει την ευκαιρία να κάνουμε μία επίσκεψη στην τουαλέτα, αν χρειάζεται.

«Δεν είμαστε υπέρ της μεγάλης διάρκειας των ταινιών αν δεν υπάρχει λόγος. Θέλουμε ταινίες που εύχεσαι να μην τελειώσουν ποτέ. Ταινίες που θέλεις να δεις ξανά και ξανά. Και φυσικά ταινίες που δεν υπάρχει καμία ευκαιρία για να φύγεις και να πας στην τουαλέτα» δήλωσε μιλώντας στο io9.

Για το αν έγινε προσπάθεια να μειωθεί ο χρόνος διάρκειας ο Kevin Feige δεν έκρυψε ότι όντως το προσπάθησαν σε ένα βαθμό.

«Η μείωση της διάρκειας έγινε και στο Endgame. Αλλά φτάσαμε σε ένα σημείο, που το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και ο χρόνος περνάει γρήγορα. Έτσι νομίζουμε ότι έχουμε την τέλεια διάρκεια. Και όσοι έχουν δει την ταινία νιώθουν το ίδιο». 

Προσοχή λοιπόν στην κατανάλωση νερού και αναψυκτικών όταν πάτε στο σινεμά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ