Νέο τραγούδι και εκπληκτικό Video από τους System Decay
News

Νέο τραγούδι και εκπληκτικό Video από τους System Decay

Αυτό το video clip θα σας θυμίσει τα παιδικά που βλέπατε μικροί. Ρομπότ, anime αισθητική και κατεστραμμένες πόλεις. Είναι το νέο video των System Decay με τίτλο Dying Nation.

Οι Αθηναίοι metallers επιστρέφουν με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που συνδυάζει τα metalcore στοιχεία από το δεύτερο δίσκο τους (Gun ) αλλά και τα heavy metal περάσματα του πρώτου τους album (No Tomorrow).

Με ανανεωμένο line up (τύμπανα Θοδωρής Σταματιάδης ex Skull Koraptor, μπάσο Γιάννης Γιαννικόπουλος -Pirates City) οι System Decay προσπαθούν με τη νέα τους δουλειά να δημιουργήσουν μια δυστοπική ατμόσφαιρα που θα προκαλέσει σε πολλούς νοσταλγία, αφού οι εικόνες θυμίζουν κινούμενα σχέδια και ταινίες που βλέπαμε μικροί.

Το video και το 3d animation είναι μια δημιουργία του Χάρη Κουντούρη (hk visuals) ενώ τα σχέδια των χαρακτήρων και το 2d animation σχεδιάστηκαν από τον τραγουδιστή του σχήματος Άρη Λάμπο γνωστό και από το web comic “Μεταλλάδες”. Τo single μπορεί να το βρει κανείς σε όλα τα μεγάλα online μουσικά stores καθώς και streaming platforms (Spotify,Google Play Music,Amazon Music,Deezer,Shazam).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ