To φινάλε-σοκ στο Walking Dead και ο θάνατος δέκα χαρακτήρων!
News

To φινάλε-σοκ στο Walking Dead και ο θάνατος δέκα χαρακτήρων!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Το Walking Dead μας είχε προετοιμάσει για μία βαρβάτη εξέλιξη στα δύο τελευταία επεισόδια της 9ης σεζόν και το μυαλό μας είχε πάει όπως είναι λογικό στο φινάλε που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή που μας έρχεται. Η σειρά μας όπως ακολούθησε τα χνάρια του Game of Thrones που στα πρώτα χρόνια του έριχνε τις «βόμβες» στο προτελευταίο επεισόδιο. Όσοι ξέρετε την εξέλιξη των κόμικ είχατε βέβαια μία ιδέα για τα όσα θα γίνουν, όμως οι πολλές αλλαγές στις ιστορίες των χαρακτήρων, όλα αυτά τα χρόνια, άφηναν τα πάντα ανοιχτά.

Προσοχή ακολουθούν spoilers: Στο «Calm Before The» βλέπουμε το παζάρι που ετοίμαζαν εδώ και καιρό οι τέσσερις κοινότητες, αλλά φυσικά όλα πάνε κατά διαόλου όταν η Alpha, μεταμφιεσμένη μπαίνει κρυφά στο «Βασίλειο» με στόχο να πάρει πίσω την κόρη της. Και όχι μόνο. Με την Μισόν, τον Ντάριλ και την Κάρολ να έχουν φύγει με προορισμό το Χιλτοπ οι Whisperers βρίσκουν ελεύθερο το πεδίο και παίρνουν δέκα αιχμαλώτους χωρίς όμως κανένα σκοπό διαπραγματευσης.

Το σοκαριστικό φινάλε βρίσκει τα κεφάλια των δέκα καρφωμένα πάνω σε παλούκια που είναι τοποθετημένα στο σημείο που η Alpha θεωρεί πλέον ως σύνορο ανάμεσα στις ομάδες. Η Τάρα, η Ίνιντ και ο Χένρι είναι οι πιο βαρβάτες απώλειες με τον βουβό πόνο της Κάρολ γεμίζει την οθόνη. Δείτε τη σκηνή στο βίντεο που ακολουθεί.

https://youtu.be/qPiuuHjlnSY

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ