Έξι ακόμα ταινίες με σούπερ-ήρωες άφησε πίσω της η Captain Marvel και πάει για το δισεκατομμύριο
News

Έξι ακόμα ταινίες με σούπερ-ήρωες άφησε πίσω της η Captain Marvel και πάει για το δισεκατομμύριο

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Ένα ακόμα μεγάλο βήμα προς το δισεκατομμύριο έκανε η ταινία της Captain Marvel, που στο τρίτο σαββατοκύριακο προβολής της έφερε άλλα 87 εκατομμύρια δολάρια στα ταμεία. Από αυτά τα 52 ήταν από χώρες εκτός Αμερικής, ανεβάζοντας έτσι το σύνολο της εκτός Η.Π.Α. στα 588 εκατομμύρια. Στο σύνολο η ταινία της Marvel έφτασε τα 910 εκατομμύρια δολάρια και άφησε πίσω της όχι μία, ούτε δύο άλλα έξι ακόμα ταινίες με σούπερ-ήρωες για ανέβει στη δέκατη θέση όλων των εποχών για το είδος.

Thor: Ragnarok ($854εκ.), Venom ($855εκ.), Guardians Of The Galaxy Vol 2 ($864εκ.), Batman V Superman: Dawn Of Justice ($874εκ.), Spider-Man: Homecoming ($880εκ.) και Spider-Man 3($891εκ.) βλέπουν πλέον την πλάτη της Captain Marvel που αναμένεται να ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο σε εισπράξεις μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. Δεν χρειάζεται καν να πούμε πόσο μεγάλη επιτυχία είναι αυτό.

Η Captain Marvel, εν μέσω του διαγαλαξιακού πολέμου των εξωγήινων Kree με τους Skrull, οδηγείται στη Γη όπου καλείται να ανακαλύψει την αλήθεια για το παρελθόν της και να βρει τρόπο να σώσει την ανθρωπότητα. Αυτή είναι η πρώτη μας γνωριμία με τον χαρακτήρα της Κάρολ Ντάνβερς (Μπρι Λάρσον), που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στα επόμενα χρόνια του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, αρχής γενομένης από το Endgame όπου θα βοηθήσει τους Avengers στην τελική μάχη με τον Thanos.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ