Το trailer του επικού ντοκιμαντέρ για τον πλανήτη μας που έρχεται στο Netflix!

Roxx |
Το trailer του επικού ντοκιμαντέρ για τον πλανήτη μας που έρχεται στο Netflix! - Roxx.gr

Η σειρά-ορόσημο για τη Φυσική Ιστορία που αποτελείται από οκτώ μέρη κάνει πρεμιέρα παγκοσμίως στις 5 Απριλίου

Το Netflix προσκαλεί τους θεατές να απολαύσουν το απίθανο μέρος που ονομάζουμε “σπίτι” μας μέσα από την κυκλοφορία του τρέιλερ μεγάλης διάρκειας για την επαναστατική πρωτότυπη σειρά ντοκιμαντέρ Ο Πλανήτης μας, η οποία κάνει πρεμιέρα παγκοσμίως στις 5 Απριλίου. Από τον δημιουργό του Πλανήτης Γη, η σειρά οκτώ μερών περιλαμβάνει υλικό που δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ ξανά για τα άγρια ζώα και το περιβάλλον τους, αποκαλύπτοντας παράλληλα τους λόγους που η φύση έχει τεράστια σημασία για όλους μας και τα βήματα που πρέπει να κάνουμε για να την προστατεύσουμε. Η σειρά συνοδεύεται από περιεχόμενο από το παρασκήνιο, το οποίο θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα στο Netflix.

Πέρα από τον Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο (που έχει κλείσει τα 92 του χρόνια), η σειρά θα έχει αφηγητές σε τοπικό επίπεδο σε δέκα γλώσσες, όπως την Πενέλοπε Κρουζ στα Ισπανικά για την Ισπανία και τη Σάλμα Χάγιεκ για τη Λατινική Αμερική.

Το φιλόδοξο τετραετές project έχει γυριστεί σε 50 χώρες από όλες τις ηπείρους του κόσμου, με πάνω από 600 μέλη στο συνεργείο, και εστιάζει στην ποικιλομορφία των οργανισμών που κατοικούν στον πλανήτη, από τις απομακρυσμένες άγριες περιοχές του Αρκτικού και τα μυστηριώδη βάθη των ωκεανών έως τα αχανή τοπία της Αφρικής και τις ποικιλόμορφες ζούγκλες της Νότιας Αμερικής.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς ‘Ο Πλανήτης μας’, οι θεατές θα ταξιδέψουν από τα τροπικά δάση της Βραζιλίας έως το αρχιπέλαγος Σβάλμπαρντ της Νορβηγίας και θα ανακαλύψουν πώς συνδέονται μεταξύ τους όλοι οι ευαίσθητοι οικότοποι και γιατί είναι όλοι κρίσιμης σημασίας για τη ζωή στον πλανήτη μας.

Στα επόμενα επεισόδια παρουσιάζονται τα βασικά μεγαοικοσυστήματα της Γης ή οικότοποι: παγωμένοι κόσμοι, ζούγκλες, παράκτιες θάλασσες, έρημοι και λιβάδια, ανοιχτές θάλασσες, περιοχές με γλυκά ύδατα και δάση. Χάρη σε μια τεράστια ομάδα που περιλαμβάνει μερικούς από τους κορυφαίους κινηματογραφιστές, ερευνητές και επιστήμονες άγριας φύσης στον κόσμο, και με την υποστήριξη της νεότερης τεχνολογίας καμερών 4K, κάθε επεισόδιο παρουσιάζει πολλά εντυπωσιακά τοπία που δεν έχουν αποτυπωθεί στην κάμερα στο παρελθόν.

Με ασύγκριτη θεματολογία και απίστευτα φιλόδοξη, η σειρά Ο Πλανήτης μας θα ψυχαγωγήσει και θα καθηλώσει κοινό όλων των ηλικιών από όλο τον κόσμο. Το σημαντικότερο είναι ότι η σειρά θα συμβάλει στο να γίνει η αρχή για μια σημαντική συζήτηση σχετικά με το “σπίτι” που μοιραζόμαστε όλοι μας, σε μια κρίσιμη περίοδο όπου απαιτείται δράση από τον κόσμο. Οι θεατές θα θαυμάσουν τα ξεχωριστά τοπία και τα πολύτιμα και σπάνια είδη της άγριας ζωής, αλλά θα ενημερωθούν επίσης και για τα βήματα που πρέπει να γίνουν για την προστασία του φυσικού μας κόσμου. «Σε όλο τον πλανήτη, οι κρίσιμες συνδέσεις διαταράσσονται», σημειώνει ο Ατένμπορο. «Οι πράξεις μας μέσα στα επόμενα 20 χρόνια θα καθορίσουν το μέλλον κάθε ζωής στη Γη».

Την παραγωγή της σειράς Ο Πλανήτης μας ανέλαβε η Silverback Films, Ltd σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση (WWF). Παραγωγοί της σειράς είναι οι Άλαστερ Φόδεργκιλ και Κιθ Σόλεϊ.

Netflix.com/OurPlanetΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ