Με παρέμβαση της Μητρόπολης Πατρών άλλαξε χώρο η συναυλία των Rotting Christ

Roxx |
Με παρέμβαση της Μητρόπολης Πατρών άλλαξε χώρο η συναυλία των Rotting Christ - Roxx.gr

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Σας γράψαμε από την Τετάρτη για τις αντιδράσεις διαφόρων θρησκευτικών ομάδων με αφορμή τη συναυλία των Rotting Christ στην Πάτρα.

Τελικά και αφού όπως φαίνεται η κοινωνία μας παραμένει βαθιά οπισθοδρομική, ο δήμος Πατρών ενημέρωσε τους διοργανωτές ότι δεν τους παραχωρεί το χώρο της Αίγλης, έτσι η συναυλία μεταφέρεται στον χώρο Metropolis.

Στην ανακοίνωση τους μάλιστα οι διοργανωτές καταγγέλουν παρέμβαση της Μητρόπολης Πατρών. Ακολουθεί αναλυτικά η ενημέρωση.

Αγαπητοί φίλοι και fans των Rotting Christ είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Δήμος Πάτρας θεώρησε σωστό να αθετήσει τη συμφωνία με την εταιρεία μας για τη διάθεση του χώρου Αίγλη και να μην μας παραχωρήσει την αίθουσα για το live της Παρασκευής, παρόλο που είχε ήδη κατατεθεί το ενοίκιο του χώρου.

Ως δικαιολογία πρόβαλαν ότι έχει χαλάσει ο ηλεκτρολογικός πίνακας της αίθουσας και δεν διορθώνεται. Παρόλα αυτά η συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα στις 16/03 θα πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα!! Όπως πληροφορηθήκαμε από τα πατρινά μμε και από άτομα που εργάζονται στο δήμο, άτομα της Ιερας Μητροπολης Πατρων πίεσαν το Δήμο να ακυρώσει το event και να μην μας παραχωρήσει την Αιγλη λόγω του υβριστικού και καλά ονόματος της μπάντας προς το πρόσωπο του Ιησού.

Ο καθόλα κομμουνιστικός Δήμος μας θεώρησε καλύτερο να αθετήσει τη συμφωνία του και να μας ενημερώσει 2 μερες πριν την εκδήλωση και αφού είχαμε ήδη μπει σε αρκετά έξοδα οτι δεν μας παραχωρεί την αίθουσα.

Είναι γεγονός ότι ζούμε μεσαιωνικές στιγμές….!

Κόντρα λοιπόν στο νέο μεσαίωνα και στις οπισθοδρομικές τακτικές εμείς θα πραγματοποιήσουμε το live μας στο χώρο METROPOLIS.

Update: Το μεσημέρι της Πέμπτης η δημοτική Αρχή έβγαλε ανακοίνωση και τονίζει ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα και γίνεται προσπάθεια να αποκατασταθεί.

Σε σχέση με τα αναγραφόμενα σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης περί «λογοκρισίας» κ.λπ. ενημερώνουμε ότι η συναυλία των Rotting Christ η οποία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Μαρτίου στην αίθουσα «Αίγλη», δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί, λόγω σοβαρών τεχνικών προβλημάτων. Αυτό γνωστοποιήθηκε  από τον Δήμο Πατρέων στην διοργανώτρια εταιρεία.

Η Δημοτική Αρχή παραχώρησε και παραχωρεί δημοτικούς χώρους και διευκολύνει όλους τους φορείς, πολιτικούς, συνδικαλιστικούς, αθλητικούς κ.λπ., χωρίς διακρίσεις και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Δεν παραχωρούμε χώρους και δεν διευκολύνουμε με κανέναν τρόπο μόνο το ναζιστικό κόμμα της «Χρυσής Αυγής». 

Όσον αφορά τη συναυλία που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο, η διοργανώτρια εταιρία, έχει ενημερωθεί για το πρόβλημα και γίνονται προσπάθειες για την αποκατάσταση της βλάβης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί. 

 

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ