Το νέο άλμπουμ των Metallica θα βγει νωρίτερα από ότι νομίζουμε
News

Το νέο άλμπουμ των Metallica θα βγει νωρίτερα από ότι νομίζουμε

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Τον Νοέμβριο θα συμπληρωθούν τρία χρόνια από την κυκλοφορία του Hardwired… to self-destruct των Metallica και επειδή τόσα χρόνια τους έχουμε μάθει πως κινούνται, κανένας μας δεν περιμένει καινούργια δουλειά αν δεν περάσουν τουλάχιστον 2-3 χρόνια ακόμα.

Το λιγότερο.

Όμως ο Robert Trujillo είναι αισιόδοξος ότι δεν θα περάσει τόσος χρόνος και μάλιστα το άλμπουμ θα έρθει νωρίτερα σε σχέση με τα δύο προηγούμενα

Θυμίζουμε απλά εμείς, ότι το Death Magnetic κυκλοφόρησε πέντε χρόνια μετά το St Anger, ενώ στη συνέχεια μεσολάβησαν άλλα οκτώ χρόνια!

Ο μπασίστας των Metallica μίλησε στο αυστραλιανό podcast, The Music. 

«Είμαι ενθουσιασμένος για τον επόμενο δίσκο γιατί πιστεύω ότι θα συνδυάζει καλύτερες στιγμές των δύο προηγούμενων και θα κάνει το δικό του διαφορετικό ταξίδι. Υπάρχουν πάντα ιδέες και αυτό είναι το καλό όταν είσαι μέλος αυτή της της μπάντας». 

Όταν ρωτήθηκε για το πότε μπορούμε να περιμένουμε τη νέα δουλειά, ξεδίπλωσε την αισιοδοξία του.

«Θα έρθει πιο σύντομα σε σχέση με τα δύο προηγούμενα. Αυτή τη φορά νομίζω ότι θα μπορέσουμε να μπούμε στο στούντιο πιο σύντομα. Έχουμε υποσχεθεί στους εαυτούς μας ότι δεν θα αργήσουμε. Τώρα πόσο σύντομα; Δεν ξέρω. Περιοδευουμε ασταμάτητα και έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια. Θα χρειαστεί να κάνουμε και ένα διάλειμμα κάποια στιγμή».  

Πολύ ωραία όλα αυτά που λέει ο Rob σίγουρα, αλλά αν δεν μιλήσουν ο James και ο Lars τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: