Αυτό το φεστιβάλ θα πάρει φέτος τη... θέση του Rockwave!
News

Αυτό το φεστιβάλ θα πάρει φέτος τη… θέση του Rockwave!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Έχει γίνει γνωστό από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, ότι η Didi Music δεν συνεχίζει την πορεία της, τουλάχιστον έτσι όπως την ξέραμε όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ιδιοκτήτες της πήραν χωριστούς δρόμους, με τη μία ομάδα να δημιουργεί τη High Priority Productions που θα διοργανώσει το AthensRocks με τους Slayer, αλλά θα φέρει ανάμεσα σε άλλους τους Bullet For My Valentine και Dropkick Murphys και τώρα μάθαμε το νέο βήμα του Νίκου Λώρη.

Φέτος λοιπόν δεν θα διοργανώσει το Rockwave και μέσω της εταιρείας του Xlalala, ανακοίνωσε το Urban Athens Festival. Θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 6 Ιουλίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι αλλά και στο Piraeus Academy και σύντομα θα ανακοινωθούν τα ονόματα που θα εμφανιστούν.

Υπάρχει όμως και κάτι που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά λογικά θα χρειαστεί να περάσει καιρός να μάθουμε τι ακριβώς περιλαμβάνει. Είναι το Long Beach Festival που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2020 στην Κατερίνη και πάλι από τον Νίκο Λώρη. Έχει ήδη ανέβει site για το συγκεκριμένο φεστιβάλ χωρίς όμως περισσότερες πληροφορίες.

Αυτή που ακολουθεί είναι η πρώτη ανακοίνωση για το Urban Athens Festival.

Urban Athens Festival
3 – 6 ΙΟΥΛΙΟΥ

Κάτω από τα τσιμέντα υπάρχει ο ήχος της πόλης.

Δύο σκηνές, 4 ημέρες, 24 καλλιτέχνες, ένα φεστιβάλ.

Για τέσσερις ολόκληρες μέρες, από τις 3 έως και τις 6 Ιουλίου, το Piraeus 117 Academy και η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων – Technopolis City of Athens γίνονται ένα και υποδέχονται 24 μοναδικούς καλλιτέχνες.

Αυτό το καλοκαίρι, το Αθηναϊκό τοπίο πλημμυρίζει με εναλλακτική μουσική, σε ένα φεστιβάλ που σε προσκαλεί σε μια χαμηλή πτήση πάνω από το γκρίζο αστικό ουρανό.

Κάθε πόλη έχει το δικό της soundtrack,
το Urban είναι το soundtrack της δικής σου!

*** Stay tuned.
Περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: