Ούτε ο George Martin ξέρει το τέλος του Game of Thrones - Ελπίζει να ζήσει για να τελειώσει τα βιβλία
News

Ούτε ο George Martin ξέρει το τέλος του Game of Thrones – Ελπίζει να ζήσει για να τελειώσει τα βιβλία

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Με την δημοσιοποίηση του trailer μπήκαμε οριστικά στην τελική ευθεία για την επιστροφή του Game of Thrones.

Η σειρά θα ρίξει φέτος την αυλαία της με τα έξι τελευταία επεισόδια και η πλοκή είναι κάτι που διατηρείται ως επτασφράγιστο μυστικό.

Ο συγγραφέας του A Song of Ice and Fire, George RR Martin, μίλησε στο EW για την τελευταία σεζόν και χαρακτήρισε τα συναισθήματα του, ανάμεικτα. 

«Ήταν ένα τρομερό ταξίδι. Και σχεδόν ολόκληρο ήταν εξαιρετικό. Προφανώς και θα ήθελα να έχω τελειώσει τα βιβλία πολύ νωρίτερα, για να μην με προσπεράσει η σειρά. Δεν το περίμενα ποτέ αυτό».

Ο συγγραφέας κυκλοφόρησε το πέμπτο βιβλίο της σειράς το 2011, τη χρονιά που έκανε πρεμιέρα το Game of Thrones και από τότε γράφει το έκτο βιβλίο, The Winds of Winter, ενώ θα ακολουθήσει το δικό του φινάλε, A Dream of Spring.

O Martin παραδέχεται ότι ούτε ο ίδιος ξέρει το πως θα τελειώσει η σειρά.

«Δεν έχω διαβάσει το σενάριο, ούτε επισκέφθηκα τον τόπο των γυρισμάτων, αφού δουλεύω πάνω στο βιβλίο. Ξέρω κάποια πράγματα, αλλά είναι πολλές λεπτομέρειες που έχουν βάλει οι ίδιοι οι δημιουργοί. Είναι πιθανό να υπάρχουν πολλές διαφορές στην ιστορία που γράφω με την δική τους».

«H 8η σεζόν είναι το τέλος για κάποιους. Όχι για μένα. Είμαι βαθιά χωμένος μέσα σε αυτό τον κόσμο. Ας ελπίσουμε να ζήσω αρκετά γιατί έχω μπόλικη δουλειά μπροστά μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ