Επίσημο: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ των Slipknot
News

Επίσημο: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ των Slipknot

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Ξέραμε ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά που διανύουμε, αλλά πλέον έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση. Το νέο άλμπουμ των Slipknot έρχεται στις 9 Αυγούστου.

Το συγκρότημα έκανε γνωστή την ημερομηνία κυκλοφορίας, μαζί με την ανακοίνωση της αμερικανικής περιοδείας τους, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. Έτσι, δεν ξέρουμε ακόμα ούτε τίτλο, ούτε έχουμε εξώφυλλο.

Σε συνέντευξη του στο νέο τεύχος του περιοδικού Kerrang, ο Clown, μίλησε για τη νέα δουλειά του συγκροτήματος και τη χαρακτήρισε ως μια νέα γνωριμία με τη μπάντα.

«Είναι σαν να ανακαλύπτεις τους Slipknot από τη αρχή, αλλά με τον τρόπο που πάντα έπρεπε να είναι. Δεν είμαι οπαδός της ποιότητας του ήχου στο πρώτο άλμπουμ, γιατί έχω έναν θόρυβο στο κεφάλι μου. Μιλάω μόνο για τον εαυτό μου. Για μένα υπάρχει ένας θόρυβος στο κεφάλι μου που αλλάζει όσο μεγαλώνω. Όταν ξεκίνησα αυτή τη μπάντα ήμουν 26 χρονών και τον Σεπτέμβριο θα κλείσω τα 50. Αυτό το άλμπουμ είναι σαν να μας μαθαίνεις ξανά ως ανθρώπους μιας διαφορετικής ηλικίας. Είχαμε ένα πόλεμο πίσω στο 1998 και τώρα θα έχετε έναν άλλο πόλεμο το 2019».

Το νέο άλμπουμ των Slipknot θα είναι το έκτο της καριέρας τους και πρώτο μετά το Gray Chapter του 2014.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: