Νεκροί αγαπημένοι χαρακτήρες και «τρόμος» για spoiler στα γυρίσματα του Game of Thrones
News

Νεκροί αγαπημένοι χαρακτήρες και «τρόμος» για spoiler στα γυρίσματα του Game of Thrones

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


To νέο τεύχος του Entertainment Weekly κυκλοφορεί με ένα τεράστιο αφιέρωμα στην τελευταία σεζόν του Game of Thrones και 16 διαφορετικά εξώφυλλα με όλους τους αγαπημένους χαρακτήρες.

Μέσω του EW έχουμε μερικές ωραίες ιστορίες για τα γυρίσματα της σειράς και σας τις παρουσιάζουμε σε… δόσεις.

Το μεγάλο αφιέρωμα του περιοδικού ξεκινάει με την μεγάλη αγωνία που πέρασαν οι δημιουργοί της σειράς, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την τεράστια μάχη στο Γουίντερφελ.

Αφού αναφέρει ότι βρισκόμαστε στο τέλος της μάχης και αγαπημένοι χαρακτήρες έχουν πέσει νεκροί (χωρίς φυσικά να λέει ποιοι), ακούγεται ένας θόρυβος που έρχεται από ψηλά.

Η παραγωγή του Game of Thrones έχει εξασφαλίσει από τις τοπικές αρχές άδεια για την απαγόρευση των πτήσεων πάνω από την περιοχή, για να αποφευχθούν τα spoiler από drone ή ελικόπτερα που μπορεί να πετούν.

Και όμως αυτό που ακούγεται και τελικά περνάει σε χαμηλό ύψος είναι ένα ελικόπτερο.

Αμέσως, οι πάντες μπαίνουν σε κατάσταση συναγερμού και είναι έτοιμοι πλέον για το χειρότερο που θα είναι η διαρροή εικόνων και βίντεο από την περιοχή των γυρισμάτων.

Περνάει μία ώρα και πολλές επικοινωνίες με διαφορετικούς φορείς, για να διαπιστωθεί ότι τελικά το ελικόπτερο που πέρασε από πάνω τους ήταν της αστυνομίας! Όλο αυτό το σκηνικό δείχνει πάντως το μέγεθος των προφυλάξεων που πάρθηκαν για να διατηρηθούν τα μυστικά του φινάλε της σειράς στο ακέραιο.

H πρεμιέρα της 8ης και τελευταίας σεζόν του Game of Thrones θα γίνει στις 14 Απριλίου. 

Διαβάστε ακόμα: Κατέρρευσε στα γυρίσματα της μεγάλης μάχης πρωταγωνίστρια του Game of Thrones

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ