Κατέρρευσε στα γυρίσματα της μεγάλης μάχης πρωταγωνίστρια του Game of Thrones
News

Κατέρρευσε στα γυρίσματα της μεγάλης μάχης πρωταγωνίστρια του Game of Thrones

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


To νέο τεύχος του Entertainment Weekly κυκλοφορεί με ένα τεράστιο αφιέρωμα στην τελευταία σεζόν του Game of Thrones και 16 διαφορετικά εξώφυλλα με όλους τους αγαπημένους χαρακτήρες.

Μέσω του EW έχουμε μερικές ωραίες ιστορίες για τα γυρίσματα της σειράς και σας τις παρουσιάζουμε σε… δόσεις.

Η λέξη «εξαντλητικά» δεν είναι αρκετή για να περιγράψει τα γυρίσματα της τεράστιας μάχης της 8ης σεζόν που θα προβληθεί σε ένα από τα έξι επεισόδια.

Χρειάστηκαν 11 εβδομάδες επίπονων νυχτερινών γυρισμάτων. 750 άνθρωποι δούλευαν όλη νύχτα για σχεδόν τρεις μήνες σε θερμοκρασίες που εκεί λίγο έξω από το Μπέλφαστ έπεφταν κάτω από το μηδέν. Ο αέρας ήταν παγωμένος, η λάσπη κάλυπτε τα πάντα και μπορεί οι πρωταγωνιστές να μην θέλουν να δείξουν το πόσο πολύ ταλαιπωρήθηκαν, αλλά τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.

Κατά τη διάρκεια του γυρίσματος μίας σκηνής που περιελάμβανε αρκετή ορθοστασία, μία από τις πρωταγωνίστριες (το περιοδικό δεν αποκαλύπτει πια), καταρρέει.

Αμέσως ακούγονται φωνές για ιατρική βοήθεια. Οι δημιουργοί της σειράς βγαίνουν από τις τέντες τους και τρέχουν προς το σημείο, ενώ εκείνη τη στιγμή σχεδόν όλοι οι πρωταγωνιστές και τα μέλη του συνεργείου μοιάζουν να έχουν κρατημένη την ανάσα τους από την αγωνία.

Ευτυχώς, δεν ήταν τίποτα σοβαρό αλλά μία απλή αδιαθεσία που οδήγησε σε λιποθυμία. Η ηθοποιός πήρε ρεπό για την υπόλοιπη μέρα και επέστρεψε όταν ξεκουράστηκε αρκετά.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το μεγάλο θέμα του EW εδώ.

H πρεμιέρα της 8ης και τελευταίας σεζόν του Game of Thrones θα γίνει στις 14 Απριλίου. 

Διαβάστε ακόμα: Νεκροί αγαπημένοι χαρακτήρες και «τρόμος» για spoiler στα γυρίσματα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ