Αυτή είναι η νέα πρωταγωνίστρια του Penny Dreadful - Όλες οι λεπτομέρειες για την ιστορία
News

Αυτή είναι η νέα πρωταγωνίστρια του Penny Dreadful – Όλες οι λεπτομέρειες για την ιστορία

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Μία από τις πιο αγαπημένες σειρές της δεκαετίας που διανύουμε επιστρέφει στο Showtime αλλά δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που ξέραμε. Το Penny Dreadful θα έχει νέα επεισόδια, με διαφορετική ιστορία και εντελώς νέο καστ.

Και όπως ανακοινώθηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Νάταλι Ντόρμερ, που γνωρίσαμε φυσικά από τη συμμετοχή της για έξι σεζόν στο Game of Thrones ως Margaery Tyrell.

Το Penny Dreadful: City of Angels όπως θα είναι ο πλήρης τίτλος λεχει και πάλι την υπογραφή του δημιουργού John Logan που θα μας μεταφέρει αυτή τη φορά στο Λος Άντζελες του 1938. 

Εκεί λοιπόν, ένα αποτρόπαιο έγκλημα σοκάρει τους κατοίκους και ο ντετέκτιβ Tiago Vega (Daniel Zovatto), αναλαμβάνει να εξιχνιάσει την υπόθεση σε μια ιστορία με φόντο τη δημιουργία των πρώτων αυτοκινητόδρομων της πόλης, τις παραδόσεις της περιοχής, το μεξικάνικο φολκλόρ και τις πράξεις κατασκοπίας του τρίτου ράιχ στην περιοχή. Φυσικά τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα για τον ντετέκτιβ και την οικογένεια του που μπλέκονται σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από ότι νόμιζαν.

Η Νάταλι Ντόρμερ θα υποδυθεί την Magda, έναν δαίμονα που μπορεί να πάρει όποια μορφή θέλει. Η παραγωγή θα ξεκινήσει μέσα στη χρονιά, ενώ ακόμα δεν έχει οριστεί ημερομηνία πρεμιέρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ