Το Haunting of Hill House θα επιστρέψει στο Netflix αλλά δεν θα έχει καμία σχέση με την πρώτη σεζόν!
News

Το Haunting of Hill House θα επιστρέψει στο Netflix αλλά δεν θα έχει καμία σχέση με την πρώτη σεζόν!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Ήταν από τις δημοφιλέστερες νέες σειρές του 2018. Το Haunting of Hill House έκανε θραύση στο Netflix και απέκτησε πολύ γρήγορα φανατικό κοινό, έτσι ήταν δεδομένο ότι θα επιστρέψει.

Και πλέον είναι επίσημο. Η σειρά θα έχει 2ο κύκλο όμως δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με την πρώτη σεζόν και θα αλλάξει και όνομα.

O δημιουργός Mike Flanagan μαζί με τον παραγωγό, Trevor Macy, παραμένουν στις θέσεις του αλλά η ιστορία θα είναι εντελώς διαφορετική και δεν θα περιλαμβάνει την οικογένεια Crain.  Μάλιστα, η συμφωνία που έκαναν με το Netflix είναι πολυετής και περιλαμβάνει κι άλλες σεζόν με διαφορετική κάθε φορά θεματολογία στα πρότυπα του American Horror Story.

To Haunting of Bly Manor θα διασκευάσει την διάσημη ιστορία φαντασμάτων του Henry James,  The Turn of the Screw, που δημοσιεύθηκε το 1898 και αφορά δύο ορφανά που έχει υπό την προστασία της μία νεαρή γυναίκα. Η ιστορία έχει μεταφερθεί άλλες τρεις φορές στην οθόνη,  το 1961 στο The Innocents, δέκα χρόνια αργότερα με το The Nightcomers και το 2009 από το BBC.

Η σειρά θα επιστρέψει το 2020!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ