Η Marvel υπόσχεται επιστροφή των ηρώων που «έκοψε» το Netflix
News

Η Marvel υπόσχεται επιστροφή των ηρώων που «έκοψε» το Netflix

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Το βράδυ της Δευτέρας παίχτηκε το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ του «διαζυγίου» του Netflix με τη Marvel, αφού ανακοινώθηκε το «κόψιμο» του Punisher αλλά και η ολοκλήρωση της σειράς της Jessica Jones μετά την τρίτη σεζόν που αναμένεται κάποια στιγμή μέχρι το καλοκαίρι.

Όλοι φανταζόμαστε ότι μεγάλο ρόλο σε αυτές τις αποφάσεις έχει παίξει η πρόθεση της Disney να ανοίξει δική της online πλατφόρμα έτσι είναι λογικό να θέλει να μαζέψει στο «σπίτι» της όλους τους χαρακτήρες της Marvel.

Με μία ανοιχτή επιστολή προς το κοινό πάντως, ο Jeph Loeb (αντιπρόεδρος του τηλεοπτικού τμήματος της Marvel), ρίχνει την ευθύνη στο Netflix και υπόσχεται επιστροφή των χαρακτήρων.

Ξεκινάει κάνοντας μια καταγραφή του τηλεοπτικού σύμπαντος που στήθηκε στο Netflix αλλά είναι το κλείσιμο της επιστολής που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

«Εκ μέρους όλων στην Marvel Television, θα ήθελα να πω ότι είμαστε περήφανοι για το αποτέλεσμα και ευγνώμονες προς το κοινό. Ο συνεργάτης μας μπορεί να αποφάσισε ότι δεν θέλει να πει άλλες ιστορίες από αυτούς τους σπουδαίους χαρακτήρες… αλλά εσείς ξέρετε τη Marvel καλύτερα. Όπως είπε κάποτε ο πατέρας του Matthew Murdock “Δεν κρίνουμε έναν άνθρωπο από το πώς πέφτει αλλά από το πώς σηκώνεται”. 

Συνεχίζεται…»

Μπορεί ο Jeph Loeb να μην μπαίνει σε λεπτομέρειες όμως είναι ξεκάθαρο ότι υπόσχεται επιστροφή των χαρακτήρων. Μένει να δούμε αν αυτό θα γίνει με το ίδιο καστ ηθοποιών ή αν θα έχουμε ολικό reboot.  Το γεγονός ότι η επιστολή συνοδεύεται από τη φωτογραφία που έχουμε και εμείς στο άρθρο, με τους ηθοποιούς δηλαδή και όχι από τα κόμικ μας κάνει να πιστεύουμε ότι το πρώτο ενδεχόμενο είναι και το πιθανότερο.

Βόμβα από το Netflix: Έκοψε τον Punisher και την Jessica Jones!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ