Βόμβα από το Netflix: Έκοψε τον Punisher και την Jessica Jones!
News

Βόμβα από το Netflix: Έκοψε τον Punisher και την Jessica Jones!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Αυτό που φοβόμασταν όλοι τελικά έγινε. Ένα μήνα μετά την πρεμιέρα της 2ης σεζόν το Netflix ανακοίνωσε και επίσημα ότι και η σειρά του Punisher κόβεται.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, αφού στην ίδια ανακοίνωση αναφέρει ότι και η σειρά της Jessica Jones θα ολοκληρωθεί με την 3η σεζόν που θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέχρι  το καλοκαίρι.

Εκεί γύρω στις αρχές του Φθινοπώρου αν κάναμε αυτή την κουβέντα και κάποιος έλεγε ότι όλες οι σειρές της Marvel θα κοπούν, θα τον περνάγαμε για τρελό. Η αρχή έγινε με τη σειρά του Iron Fist για να ακολουθήσει μία εβδομάδα μετά αυτή του Luke Cage.

Ήταν όμως το «κόψιμο» του Daredevil που μας έβαλε οριστικά στο μυαλό ότι η συνεργασία των δυο πλευρών δύσκολα θα συνεχιστεί. Έτσι και έγινε λοιπόν αφού στην ανακοίνωση του το Netflix ευχαριστεί τη Marvel για τη συνεργασία που κράτησε σχεδόν μία πενταετία και προσέφερε στο κοινό μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Netflix.

O σημαντικότερος λόγος για το τέλος αυτής της «σχέσης» μοιάζει να είναι η επερχόμενη online πλατφόρμα της Disney που αναμένεται μέσα στη χρονιά και θα είναι φυσικά ευθέως ανταγωνιστική με το Netflix που μέχρι σήμερα αναλάμβανε ολόκληρο το κόστος παραγωγής των σειρών και σχεδόν μοιραζόταν τα κέρδη με τη Disney.

Για τα επόμενα χρόνια πάντως όλες οι σεζόν των σειρών θα παραμείνουν στο Netflix και μένει να δούμε αν υπάρχει πλάνο για επαναφορά τους στη νέα πλατφόρμα της Disney.

https://youtu.be/OMW_dPtm7Bo

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ