Αυτή είναι η πρώτη επίσημη αναφορά στην τηλεοπτική σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών
News

Αυτή είναι η πρώτη επίσημη αναφορά στην τηλεοπτική σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Έχουν περάσει 15 μήνες από τότε που το Amazon πήρε τα δικαιώματα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και έκανε γνωστή την πρόθεση του να προχωρήσει στη δημιουργία τηλεοπτικής σειράς. Από τότε ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά με κάποια δημοσιεύματα (που δεν διαψεύστηκαν) να λένε ότι η σειρά θα ασχοληθεί με τα πρώτα χρόνια της ζωής του Άραγκορν.

Το πρότζεκτ είναι τεράστιο αφού το κόστος παραγωγής για τις πέντε σεζόν αναμένεται να ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο δολάρια, ενώ η πρεμιέρα τοποθετείται χρονικά κάποια στιγμή μέσα στο 2021.

Και μπορεί να έχουμε μπροστά μας μία γεμάτη διετία μέχρι τότε, αλλά το Amazon έκανε τις πρώτες προωθητικές κινήσεις για τη σειρά. Άνοιξε έναν επίσημο λογαριασμό στο twitter με όνομα  The Lord of the Rings on Prime και το πρώτο tweet ήταν μία ατάκα του J.R.R. Tolkien για το πώς ξεκίνησε να γράφει τον «Άρχοντα». «I wisely started with a map». Έτσι και το Amazon ξεκίνησε το πρόμο με έναν χάρτη της Middle-Earth που συνοδεύεται από τη φράση «Three Rings for the Elven-kings under the sky».

Αυτή είναι η πρώτη πρόταση από το ποίημα που συμπεριλαμβάνεται στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και μιλάει για όλα τα δαχτυλίδια.

Three rings for the Elven-kings under the sky,
Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,
Nine for mortal men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne
In the Land of Mordor where the shadows lie.

One ring to rule them all, one ring to find them,
One ring to bring them all, and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the shadows lie.

Επειδή το tweet περιλαμβάνει και το κόμμα στο τέλος της πρότασης φανταζόμαστε ότι θα ακολουθήσει και η συνέχεια του ποιήματος και η χρησιμοποίηση της πρώτης μόνο φράσης δεν είναι δείγμα της πλοκής που θα ακολουθήσει η σειρά.

Ο χάρτης πάντως που δημοσιεύθηκε και μπορείτε να δείτε σε υψηλή ανάλυση εδώ, δείχνει μόνο τοποθεσίες χωρίς τα ονόματα τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ