Τέλος ο Τζάρεντ Λίτο από το ρόλο του Joker, αβέβαιο το μέλλον της Harley Quinn και τι παίζει με το Suicide Squad
News

Τέλος ο Τζάρεντ Λίτο από το ρόλο του Joker, αβέβαιο το μέλλον της Harley Quinn και τι παίζει με το Suicide Squad

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


To κινηματογραφικό σύμπαν της DC βρίσκεται αυτή την εποχή σε στάδιο νέου σχεδιασμού με νωπή την τεράστια επιτυχία του Aquaman που ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε εισπράξεις.

Σε μία τεράστια καταγραφή των δεδομένων που ισχύουν σήμερα το Forbes κάνει αρκετές αποκαλύψεις για το μέλλον της εταιρείας και το πώς αναμένεται να κινηθεί. Μπορείτε να διαβάσετε το κομμάτι αναλυτικά εδώ.

Πάμε να δούμε κάποια από τα σημαντικότερα στοιχεία ξεκινώντας από τον Joker. Έχουμε φυσικά μπροστά μας την ταινίας με τον Γιοακίν Φίνιξ που έρχεται τον Νοέμβριο και φανταζόμασταν ότι τα πρότζεκτ που αφορούν τον Τζάρεντ Λίτο έχουν παγώσει. Αυτό ισχύει τελικά, αφού όπως αναφέρει το δημοσίευμα τόσο η σόλο όσο και η ταινία του με τη Harley Quinn έχουν μπει οριστικά στο ράφι.

Όσο για τον χαρακτήρα της Μάργκοτ Ρόμπι όλα θα εξαρτηθούν από την επιτυχία του Birds of Prey που έρχεται στους κινηματογράφους το 2020. Το δεδομένο αυτή τη στιγμή ότι στην επόμενη ταινία του Suicide Squad, ο James Gunn δεν θα τη χρησιμοποιήσει, αφού θα επιχειρήσει ένα reboot με διαφορετικούς χαρακτήρες να παίρνουν τα ηνία.

Θυμίζουμε ότι έχουμε μπροστά μας την ταινία του Shazam που έρχεται τον Απρίλιο, αυτή για τον Joker (που αναφέραμε πιο πάνω), η Wonder Woman έχει μεταφερθεί το καλοκαίρι του 2020 ενώ η ταινία για τον Batman από τον Matt Reeves θα βγει το καλοκαίρι του 2021 με το κάστινγκ να ξεκινάει σύντομα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ