Στο Netflix η ταινία του Breaking Bad!
News

Στο Netflix η ταινία του Breaking Bad!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Εδώ και μερικούς μήνες σας έχουμε γράψει ότι προχωράει το πρότζεκτ μίας ταινίας που όχι μόνο θα τοποθετείται στο σύμπαν του Breaking Bad αλλά θα αποτελέσει και απευθείας σίκουελ της σειράς.

Αν και οι λεπτομέρειες δεν έχουν επισημοποιηθεί θεωρείται δεδομένο ότι θα πρωταγωνιστεί ο Άαρον Πολ ( Jesse Pinkman) και θα ακολουθήσουμε τα βήματα του μετά όσα έγιναν στην Albuquerque στο αιματηρό φινάλε της σειράς.

Το βράδυ της Τετάρτης το Deadline αποκάλυψε ότι το Netflix θα είναι ο κεντρικός παραγωγός της ταινίας και εκεί θα κάνει πρεμιέρα με το AMC να διατηρεί τα δικαιώματα δεύτερης προβολής.

Το σενάριο υπογράφει ο δημιουργός της σειράς Vince Gilligan, ενώ πρόσφατα όταν είχε ερωτηθεί για το θέμα ο Μπράιαν Κράνστον είχε πει τα εξής:  «Είναι μια σπουδαία ιστορία και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ήθελαν να δουν μία ολοκλήρωση σε κάποια storyline που είχαν μείνει ανοιχτά. Και από ότι μαθαίνω αυτό ακριβώς θα κάνει η ταινία και τουλάχιστον δύο χαρακτήρες θα έχουν αυτή την ευκαιρία, να δουν την ιστορία τους να ολοκληρώνεται δηλαδή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ