Ένα τετραήμερο γεμάτο σοκολατένιες... αμαρτίες στην Τεχνόπολη
News

Ένα τετραήμερο γεμάτο σοκολατένιες… αμαρτίες στην Τεχνόπολη

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Τι είναι αυτό που μας κάνει να στεκόμαστε μπροστά του με την ίδια ανυπομονησία που είχαμε όταν ήμασταν παιδιά; Ποιος μπορεί να αρνηθεί τον πειρασμό της σοκολάτας; To Chocolate Fest έρχεται στην Τεχνόπολη και από την Πέμπτη έως και την Κυριακή μας καλεί να βουτήξουμε όλοι μαζί στην… αμαρτία!

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να  αγοράσουν από συσκευασμένες σοκολάτες μέχρι να δοκιμάσουν φρέσκιες σοκολατένιες λιχουδιές που θα έχουν φτιαχτεί εκείνη ακριβώς τη στιγμή. Στο ειδικά διαμορφωμένο chocolate bar στον εξωτερικό χώρο της Τεχνόπολης θα υπάρχουν όλες οι συνθήκες για να απολαύσετε με την παρέα σας τη ζεστή σας σοκολάτα και άλλους γευστικούς πειρασμούς.

Το Chocolate Fest, σκοπεύει να φέρει κοντά μερικά από τα πιο αγαπημένα μας πράγματα στον κόσμο: την καλλιτεχνική δημιουργία, τη ζαχαροπλαστική, τους παραμυθένιους γευστικούς πειρασμούς και φυσικά… τη σοκολάτα! Για τέσσερις μέρες θα συγκεντρωθούν στην Τεχνόπολη εκθέτες, brands, ζαχαροπλαστεία, chefs και τεχνίτες της γεύσης που θα δημιουργούν, έχοντας πάντα σαν βάση το λατρεμένο υλικό και φυσικά χιλιάδες επισκέπτες που αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρόν.

Ώρες λειτουργίας

Πέμπτη | 16:00 – 21:00
Παρασκευή | 16:00 – 21:00
Σάββατο | 11:00 – 21:00
Κυριακή | 11:00 – 21:00
Γενική Είσοδος: 3€

Chocolate Fest | Αθήνα – Info

Πού: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Πότε: 14, 15, 16 και 17 Φεβρουαρίου 2019

Πόσο: 3€/ Ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 5 ετών

Διοργάνωση: bright

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ