Σκέφτεται επιστροφή του Lost η νέα πρόεδρος του ABC
News

Σκέφτεται επιστροφή του Lost η νέα πρόεδρος του ABC

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Μαζί με το 24 το Lost ήταν οι σειρές που στα μέσα της προηγούμενες δεκαετίας μας οδήγησαν στη «Χρυσή Εποχή» της τηλεόρασης που κρατάει φυσικά μέχρι και σήμερα, με το τοπίο να έχει αλλάξει βέβαια δραστικά με την γιγάντωση των streaming υπηρεσιών και κυρίως του Netflix.

Με έξι σεζόν που δημιούργησαν φανατικό κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο, η σειρά ολοκληρώθηκε το 2010 με αμφιλεγόμενο τρόπο που συζητιέται μέχρι και σήμερα.

Και φυσικά σε μια εποχή που μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες του παρελθόντος επιστρέφουν στις οθόνες μας, είναι λογικό να υπάρχουν σκέψεις και για το Lost. Το επιβεβαίωσε η νέα πρόεδρος του ABC μιλώντας σε πάνελ τηλεοπτικών κριτικών.

Μετά από ένα βίντεο με περιεχόμενο του ABC που ξεκίνησε με τη σκηνή του Lost όπου ο Jack Shepard λέει στην Kate ότι πρέπει να γυρίσουν στο νησί, η Karey Burke ρωτήθηκε αν είναι στις σκέψεις της ένα reboot της σειράς.

«Θα το ήθελα πολύ. Είναι κάτι που θα με ενδιέφερε να δω. Αυτή τη στιγμή είναι αυτό που ονειρεύομαι όταν ξαπλώνω το βράδυ. Δεν έχω μιλήσει με τον Carlton Cuse (σ.σ. ένας από τους showrunner) ή τον JJ Abrams ή τα ABC Studios για αυτό. Αλλά συχνά με ρωτάνε ποια σειρά θα ήθελα να δω να επιστρέφει και η απάντηση μου είναι το Lost».

Πριν από περίπου δύο χρόνια για το θέμα είχε μιλήσει ο Damon Lindelof που μαζί με τον Cuse έτρεξαν τη σειρά μέχρι το τέλος της.

«Οι χαρακτήρες του Lost όχι μόνο πέθαναν αλλά είδαμε και την εμπειρία τους μετά τον θάνατο. Έτσι κάθε νέα προσέγγιση στη σειρά θα πρέπει να περιλαμβάνει νέους χαρακτήρες. Νομίζω ότι θα ήταν μία είδους προδοσία να επιστρέφαμε και να λέγαμε ότι υπάρχει και άλλη ιστορία, ειδικά από τη στιγμή που είχαμε όλο το χρόνο να πούμε όσα είχαμε να πούμε στην κανονική διάρκεια της».

Το Lost αποτελεί ένα τεράστιο περιουσιακό στοιχείο για το ABC και θα πρέπει να θεωρείται βέβαια ότι κάποια στιγμή θα το δούμε ξανά στις οθόνες μας. Ας ελπίσουμε μόνο ότι θα γίνει με σχέδιο και όχι απλά για να μπουν λεφτά στα ταμεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: