Επίσημο: Τέλος ο Μπεν Άφλεκ από το ρόλο του Batman - Το 2021 η νέα ταινία!
News

Επίσημο: Τέλος ο Μπεν Άφλεκ από το ρόλο του Batman – Το 2021 η νέα ταινία!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Το περιμέναμε εδώ και καιρό αλλά πλέον είναι και επίσημο. Ο Μπεν Άφλεκ δεν θα επιστρέψει στο ρόλο του Batman όπως ανακοινώθηκε από τη Warner Bros.

O σκηνοθέτης Matt Reeves θα επιλέξει τον επόμενο πρωταγωνιστή της ταινίας που θα βγει στους κινηματογράφους στις 25 Ιουνίου του 2021, ενώ σε λίγο καιρό αναμένεται να ξεκινήσει το κάστινγκ. Φημολογείται ότι ο Reeves θέλει για τον ρόλο έναν μικρότερο σε ηλικία ηθοποιό.

Στις αρχές της εβδομάδας και πριν την ανακοίνωση ο σκηνοθέτης δήλωσε αναφορικά με την ταινία:

Είναι μια νουάρ ταινία του Batman. Είναι μια ιστορία που την σηκώνει ο ίδιος ολόκληρη στους ώμους του και θέλω να πιστεύω ότι είναι συναρπαστικά και με έντονα συναισθήματα. Τον βλέπουμε περισσότερο στο ρόλο του ντετέκτιβ από ότι τον έχουμε δει σε άλλες ταινίες. Τα κόμικ έχουν μεγάλη ιστορία σε αυτό το πεδίο. Υποτίθεται ότι είναι ο καλύτερος ντετέκτιβ του κόσμου και αυτό το στοιχείο δεν το έχουν αναδείξει οι προηγούμενες ταινίες. Θέλω να τον δω να ψάχνει τα στοιχεία και να ακολουθεί το μυστήριο, είναι κάτι που θα επιτρέψει στον χαρακτήρα του να περάσει μέσα από πολλές αλλαγές. 

Εκτός από την ταινία του Batman η Warner Bros έκανε και άλλες ανακοινώσεις. Αρχικά μάθαμε ότι το νέο Suicide Squad (με τον James Gunn στο τιμόνι) θα βγει και αυτό στους κινηματογράφους τον 2021 (τον Αύγουστο), ενώ το Doctor Sleep που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Stephen King έρχεται φέτος στις 8 Νοεμβρίου.

Ο Μπεν Αφλεκ ανέλαβε τον ρόλο του Batman το καλοκαίρι του 2013 και από τότε τον είδαμε συνολικά σε τρεις ταινίας. Το Dawn of Justice, το Justice League ενώ έκανε και ένα πέρασμα από το Suicide Squad.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: