Αυτές είναι οι διάρκειες για τα τελευταία επεισόδια του Game of Thrones
News

Αυτές είναι οι διάρκειες για τα τελευταία επεισόδια του Game of Thrones

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Μπαίνουμε σιγά σιγά σε ρυθμούς Game of Thrones αφού η τελευταία σεζόν της σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες περιμένουμε να δούμε και το πρώτο trailer.

Από την εποχή που ολοκληρώθηκε η 7η σεζόν, υπήρχε έντονη φημολογία ότι τα τελευταία επεισόδια θα έχουν όλα διάρκεια ταινίας, κάτι που το HBO είχε φροντίσει να ξεκαθαρίσει ότι δεν ανταποκρίνεται εντελώς στην πραγματικότητα.

Τώρα και ενώ τίποτα δεν είναι επίσημο, μία παρουσίαση που έκαναν γαλλικά δίκτυα στο πρόγραμμα τους για τη νέα χρονιά, ίσως να μας δίνει τα πρώτα στοιχεία.

Όπως αναφέρεται λοιπόν, τα δύο πρώτα επεισόδια της σεζόν θα έχουν διάρκεια 60 λεπτών ενώ τα τέσσερα τελευταία θα έχουν διάρκεια μία ώρα και 20 λεπτά το καθένα!

Στο σύνολο η διάρκεια φτάνει τα 440 λεπτά, ενώ να θυμίσουμε ότι το μεγαλύτερο επεισόδιο στην ιστορία της σειράς ήταν το φινάλε της 7ης σεζόν με 81 λεπτά.

Θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι πιθανότα οι διάρκειες που αναφέρονται είναι ενδεικτικές, δηλαδή δεν αποκλείεται κάποια να είναι λίγο μεγαλύτερα ή λίγο μικρότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ