Οι Puta Volcano Live σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα αυτό το Σαββατοκύριακο
News

Οι Puta Volcano Live σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα αυτό το Σαββατοκύριακο

Καλωσορίζοντας ένα 2019 που αναμένεται “γεμάτο”, οι Puta Volcano επισκέπτονται την Βόρεια Ελλάδα για δύο συναυλίες. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στο Eightball Live για το μεγαλύτερο ως τώρα headline show τους στην πόλη, ενώ η Κυριακή 20 του μήνα θα τους βρει στα Ιωάννινα για την πρώτη τους εκεί εμφάνιση στον Πολυχώρο Αγορά.

Μετρώντας ήδη εφτά χρόνια παρουσίας στη Rock σκηνή, ένα EP και δύο full length κυκλοφορίες, οι Puta Volcano διευρύνουν το ακροατήριο και τους μουσικούς τους ορίζοντες με σταθερά βήματα, εμπλουτίζοντας διαρκώς τον ήχο τους με ετερόκλητα και άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία, αποτίοντας πάντα φόρο τιμής στις desert rock και Seattle ‘90s επιρροές με τις οποίες ανετράφησαν, και διαμορφώνοντας έτσι το “volcanic rock” προσωπικό τους στίγμα, με όχημα τις υπνωτιστικές γκρούβες και τα συμπαγή και δεμένα παιξίματά τους.

Ο τελευταίος τους δίσκος με τίτλο Harmony of Spheres “ταξίδεψε” τόσο εντός, όσο και (κυρίως) εκτός συνόρων, αποσπώντας θετικότατες κριτικές και σχόλια από κοινό και μουσικό τύπο, γεγονός που οδήγησε αναπόφευκτα στη γρήγορη εξάντληση του πρώτου vinyl pressing ενώ σε γρήγορους ρυθμούς κυλά προς την ίδια κατεύθυνση και το δεύτερο pressing.

Την κυκλοφορία ακολούθησαν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και τα σημαντικότερα εγχώρια φεστιβάλ και η πρώτη τους mini Ευρωπαϊκή περιοδεία με εμφανίσεις σε Αυστρία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Σερβία & Βουλγαρία συνοδεία των Purple Dino.

Θεσσαλονίκη
Σάββατο 19 Ιανουαρίου
Eightball Live Stage
Μαζί τους οι Cargo Lift & οι Low Treble
Προπώληση: 6 ευρώ σε Nephilim, Eightball, Musicland και Stones Rock Bar
Ταμείο: 8 ευρώ
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1181872785299167/

Ιωάννινα
Κυριακή 20 Ιανουαρίου
Πολυχώρος Αγορά
Μαζί τους οι Mojave Sky & οι Minorfase
Προπώληση: 6 ευρώ σε Beatnik, Manthos Group, Music Shop “Giorgio”, Rock Bass Club και Rock Cafe Indian
Ταμείο: 8 ευρώ
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/535121516969756/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ