O Ghostemane στην Αθήνα τον Φεβρουάριο!
News

O Ghostemane στην Αθήνα τον Φεβρουάριο!

Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το καινούριο του album N/O/I/S/E με τεράστια επιτυχία, ο εκκεντρικός rapper Ghostemane θα βρίσκεται στην Αθήνα στις 22 Φεβρουαρίου 2019 στο Temple Athens από το Studio 24 και τα STFU Parties στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής περιοδείας του.

Ο Ghostemane ξεκίνησε την μουσική του καριέρα ως κιθαρίστας σε hardcore punk συγκροτήματα και ως drummer σε doom metal συγκροτήματα. Αφού ήρθε σε επαφή με την Memphis rap, το 2015 εντάχθηκε στην μουσική κολεκτίβα Schemaposse στην οποία ήταν μέλος και ο Lil Peep. Το 2016 με την διάλυση των Schemaposse ο Ghostemane άρχισε να συνεργάζεται με τους $uicideboy$ και τον Pouya με αποτέλεσμα την επιτυχία «1000 rounds» ενώ έχει στα σκαριά ένα ολόκληρο mixtape μαζί με τον Pouya.

Έχει δηλώσει πως η μεγαλύτερη επιρροή του είναι το blackmetal συγκρότημα Bathory ενώ πέρασε τα περισσότερα χρόνια της εφηβείας του ακούγοντας extreme metal συγκροτήματα όπως Deicide, Death, Carcass και Mayhem. Οι επιρροές του στην hip hop είναι όπως έχει πει οι Southern rap καλλιτέχνες OutKast και Three 6 Mafia. Οι στοίχοι στα κομμάτια του είναι θεματικά κυρίως ως προς το υπερφυσικό, την κατάθλιψη, τον νιχιλισμό και τον θάνατο.

Support acts:
TBA
Wavy Jones
Horus
Parv0

Tickets (400 περιορισμένα. Σε περίπτωση sold out ΔΕΝ θα βγουν περισσότερα εισιτήρια):

10€ Early bird pre-sale: On sale
15€ Normal pre-sale: TBA

PUBLIC
– όλα τα καταστήματα PUBLIC
– online: http://tickets.public.gr/event/ghostemane-x-athens/
TICKET SERVICES
– εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
– τηλεφωνικά: 2107234567
– online: https://www.ticketservices.gr/event/ghostemane-x-athens/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: