Πέντε ώρες υλικού στο νέο επεισόδιο του Black Mirror που έρχεται την Παρασκευή!
News

Πέντε ώρες υλικού στο νέο επεισόδιο του Black Mirror που έρχεται την Παρασκευή!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Σας είχαμε γράψει πριν από μερικές μέρες ότι το Black Mirror θα επιστρέψει μέσα στις γιορτές με νέο επεισόδιο. Και μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα, όμως θα πρέπει πλέον να θεωρούμε δεδομένο, ότι την Παρασκευή θα κάνει πρεμιέρα το Bandersnatch. 

Είναι το επεισόδιο που θα έχει το στυλ «εσύ αποφασίζεις» έτσι ο τηλεθεατής θα κατευθύνει την πορεία της ιστορίας. Και όχι δεν θα αποφασίζουμε μόνο για το τέλος αλλά για πολλές από τις σημαντικές στιγμές του επεισοδίου που θα έχει διάρκεια ταινίας.

Το υλικό όμως που έχει γυριστεί για τις ανάγκες αυτής της μορφής ξεπερνά τις πέντε ώρες, κάτι που καθιστά το Bandersnatch ιδανικό για να το δεις ξανά και ξανά και να αλλάζεις κάθε φορά την εξέλιξη του.

Στο επεισόδιο πρωταγωνιστούν οι  Will Poulter, Fionn Whitehead και Asim Chaudhry ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο David Slade. Αυτή που ακολουθεί είναι η σύνοψη.

«Ένας νεαρός προγραμματιστής μετατρέπει μία ιστορία φαντασίας σε video game. Σύντομα η πραγματικότητα και ο εικονικός κόσμος μπλέκονται και δημιουργούν σύγχυση».

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα είναι το αν το νέο επεισόδιο θα αποτελέσει μέρος του επερχόμενου πέμπτου κύκλου της σειράς ή αν απλά γεφυρώνει το κενό ανάμεσα στις σεζόν.

UPDATE: To μεσημέρι της Πέμπτης το Netflix ανακοίνωσε ότι η πρεμιέρα του επεισοδίου θα γίνει τελικά την Παρασκευή. Δείτε το trailer. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ