To Μπέβερλι Χιλς θα επιστρέψει με τους ίδιους ηθοποιούς!
News

To Μπέβερλι Χιλς θα επιστρέψει με τους ίδιους ηθοποιούς!

Όσοι είσαστε άνω των 30 και διαβάζετε αυτές τις γραμμές ξέρετε πολύ καλά για τι μιλάμε. Το «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» ήταν μία από τις δημοφιλέστερες σειρές της δεκαετίας του ’90 με τεράστιο κοινό και στην Ελλάδα και έριξε την αυλαία του το 2000 μετά από 10 σεζόν και 293 επεισόδια.

Τώρα, όπως αποκαλύπτει το Deadline το μεγαλύτερο μέρος του καστ έχει συμφωνήσει και είναι έτοιμο να επιστρέψει για το reboot της σειράς.

Έτοιμοι λοιπόν να επαναλάβουν τους ρόλους τους είναι οι  Jennie Garth (Κέλι), Tori Spelling (Ντόνα), Jason Priestley (Μπράντον), Ian Ziering (Στιβ), Brian Austin Green (Ντέιβιντ) και Gabrielle Carteris (Άντρεα), ενώ αυτή την εποχή η παραγωγή βρίσκεται σε αναζήτηση καναλιού με πολλά δίκτυα να έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Βλέπουμε ότι προς τον παρόν απουσιάζουν από τη λίστα η Shannen Doherty (Μπρέντα) που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά και ο Luke Perry (Ντίλαν) που πρωταγωνιστεί εδώ και δύο χρόνια στο Riverdale του CW.

Πριν από μία δεκαετία έκανε πρεμιέρα το 90210 που αποτελούσε spin-off με τις Garth, Spelling και Doherty να κάνουν εμφανίσεις στους ρόλους τους κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν, ενώ η σειρά προβλήθηκε μέχρι και το 2013.

Σημειώνουμε πάντως ότι το δημοσίευμα τονίζει ότι η σειρά δεν θα είναι reboot με την παραδοσιακή έννοια και περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η υπόθεση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ