Τρίτος γύρος: Ψηφίστε τα αγαπημένα σας άλμπουμ για το 2018

Roxx |
Τρίτος γύρος: Ψηφίστε τα αγαπημένα σας άλμπουμ για το 2018 - Roxx.gr

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Ήρθε πάλι αυτή η ώρα της χρονιάς. Η ώρα που κοιτάμε πίσω και αποφασίζουμε για αυτά που μας άρεσαν περισσότερο. Για άλμπουμ μιλάμε στη συγκεκριμένη περίπτωση και έχουμε εδώ για εσάς μία λίστα με κυκλοφορίες του 2018. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ψηφίσετε αυτά που γουστάρατε περισσότερο μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου και να καθορίσετε την τελική 20αδα.

Θα υπάρχει μέχρι το τέλος της χρονιάς και δική μας λίστα, αλλά θα έρθει κάποια στιγμή μετά τα Χριστούγεννα και λίγο πριν την Πρωτοχρονιά. Φέτος θα έχουμε επίσης μία τεράστια λίστα με τα 100 αγαπημένα μας τραγούδια.

H ψηφοφορία χωρίζεται σε τέσσερις γύρους. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στον τρίτο γύρο που θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, ενώ στο τελευταίο τριήμερο θα αναμετρηθούν τα 20 πρώτα άλμπουμ στις προτιμήσεις σας για να βγει η τελική κατάταξη. Μετά τον πρώτο γύρο αποκλείστηκαν σημαντικές κυκλοφορίες όπως αυτή των Avatar, των Coheed and Cambria, των Smashing Pumpkins και των Tesseract, ενώ στον δεύτερο γύρο μας αποχαιρέτησαν ανάμεσα σε άλλους οι Shinedown, Yob, Insahn και High on Fire.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ